MA3 beholdningen vokser

MA Lighting har i årtier været førende inden for lysstyring og er i dag industriens branchestandard inden for lyspulte. Hos Live Company har vi et bredt udvalg af MA’s produkter i udlejning. Vi har i flere år haft deres pulte og MA2 OnPC systemer i udlejning. Nu kan vi også annoncere at vi har deres MA3 OnPC system i udlejning.
Herunder er der et lille overblik over hvilke produkter vi har.

MA3 Commandwing OnPC

Vores Commandwing er indbygget i en flightcase med touchskærm med tilhørende computer så det er et køreklar setup lige til landevejen. MA OnPC kan håndtere optil 4096 parametre, hvilket gør den perfekt til små og mellemstørrelses events og teaterforestillinger. Da den også er let og håndterbar er den også en oplagt valgmulighed til at turnere med. Commandwingen har 10 motoriserede fadere. Commandwingen er også oplagt som backup system i større setups.

MA3 Light

MA3 Light er en ægte arbejdhest. Med sine 6 touchskærme er der massere plads til at få et godt overblik over sit show. Light pulten inkluderer 16.384 parametre. MA3 pultene kan både køre MA2 og MA3 mode. Via MA net kan man nemt forbinde Noder, PU’er eller flere pulte til sit netværk.

MA3 Compact

MA3 Compact er den mindste at pultene i MA3 serien. Som navnet siger er den enormt kompakt og derfor nem at håndtere alene. Dette gør den optimal til turne. Compact er også oplagt til afvikling af teatre eller events, hvor den store kontrolflade fra lighten ikke er nødvendig. Compact-modellen inkluderer 8.192 parametre.

MA3 PU

MA3 PU bruges til at åbne flere parametre i dit MA system. Vi har den model der hedder MA3 PU M i udlejning. Den åbner for 4.096 parametre både i MA2 og MA3 mode. PU’en har også 8 fysiske DMX outputs på bagsiden. Den forbindes nemt sammen med pulten via MA net.

MA3 Noder

Vi har 2 typer MA3 Noder i udlejning. Vi har deres 8 port node, som er en simpel måde at få 8 fysiske DMX output ud via MA2 net. Den anden model vi har i udlejning er OnPC 8 port node 4k, som ud over at give 8 fysiske DMX outputs, også inkluderer 4.096 parametre til dit OnPC MA setup.

Hvis du vil læse mere om produkterne eller finde andre produkter du kan leje til dit næste projekt, kan vi anbefale at tage et kig på vores udlejningsside.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

Premiere på Cirkusrevyen 2024

Nyhed, 16. maj 2024

Idag er der premiere på Cirkusrevyen 2024. Vi har igen i år haft fornøjelsen af at være en del af produktionen. I år består revyholdet af […]

Læs mere

Din Dry Hire Partner

Nyhed, 24. april 2024

Hos Live Company har vi over 15 års erfaring med dry hire. Dry hire er til dig der kan selv, men mangler det rigtige udstyr. Vi […]

Læs mere