Det rigtige Moving Light til jobbet

Moving lights fås i rigtig mange varianter og kvaliteter. Hos Live Company fører vi kun hign end mærker. Vi har et stort udvalg af lamper fra den meget anerkendte producent Robe Lighting. Vi har også lamper fra det italienske mærke Clay Paky.
Moving lights opdeles ofte i 4 kategorier:

Profil Moving Light

Profiler betyder der er kniv-modul i lamperne. Kniv-modulet bruges til at beskære lyskeglen fx til at indramme et objekt eller et stykke scenografi. Derfor er profiler også meget populære på teatret og musicals. Ud over kniv-modulet har lampen funktioner som zoom, focus, iris, frost, goboer, CMY, farvehjul, CTO, animationshjul og andre.

Et Profil Moving Light er fyldt med funktioner. Alle vores moving lights har en LED kilde. Men vi har både lamper med en hvid LED kilde og lamper med en multicolour LED kilde. Hvid kilde har den fordel at man kan få kraftige hvide stråler og goboer ud. Men når man skal lave farver mister den lidt output, da der skal farvefiltre ind foran. Robe Esprite er en af vores meget populære profillamper med hvid kilde. Multicolour LED kilder er enormt gode til at lave kraftigt output i farver, derudover er de også ofte et højt CRI og er ekstra gode til at gengive hudfarver. Robe T1 profil har multicoloured LED kilde og er blevet et af vores mest populære Moving Lights blandt teatrene.

Wash Moving Light

Wash Moving Lights bruges typisk til at erstatte de klassike frenseller eller parlamper. Lamperne bruges ofte til at indfarve eller oplyse større områder på scenen både som front, top og sidelys.
Hos Live Company har vi Wash Moving Lights i flere størrelser. Den mindste vi har er LEDBeam 150 som er ultra kompakt og kun vejer 5,7 kg. Den næste i serien er LEDBeam 350 FW. 350’eren er til når der skal bruges lidt mere lys. På toppen har vi Robe spiider, som med sine imponerende 11.000 lumen kan være med på selv de største scener. Alle Robes Wash lamper matcher i farver, så man nemt kan blande flere størrelser uden at skulle tænke på farvematch. Wash lamperne består af flere RGBW dioder.

Spot Moving Light

Spot Moving Light indeholder mange af de samme ting som profilerne. Den største forskel er dog at de ikke indeholder kniv-moduler. Spot Moving Lights er ofte mere kompakte, da nogle af de mere avancerede funktioner er fjernet, hvilket også gør dem mere budgetvenlige sammenlignet med profiler. Vi har Clay Paky’s Axcor 300 spot i udlejning, som er kompakt, let og kraftfuldt. Perfekt til scener med lavt loft.

Beam/effekt Moving Light

Beam Moving Lights er lamper med højt output, der skaber intense og dramatiske atmosfærer. Med deres tynde, skarpe lysstråler tilføjer de dybde og elegance til ethvert show. Både vores LEDbeam 150 og 350 kan zoome ind til kun 3,8 grader hvilket skaber en kraftfuld beam.
Vores Tetra1 og Tetra2 lamper er en linieær lampe der kan tilte, den kan være med til at skabe “gardiner” af lys. Lampen indeholder også 1/2 af de eksklusive Robe-patenterede MCFE™ – Multi-Coloured Flower Effects til at lave lysanimationer i luften.

Hvis du vil læse mere om produkterne eller finde andre produkter du kan leje, kan vi anbefale at tage et kig på vores udlejningsside.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

Premiere på Cirkusrevyen 2024

Nyhed, 16. maj 2024

Idag er der premiere på Cirkusrevyen 2024. Vi har igen i år haft fornøjelsen af at være en del af produktionen. I år består revyholdet af […]

Læs mere

Din Dry Hire Partner

Nyhed, 24. april 2024

Hos Live Company har vi over 15 års erfaring med dry hire. Dry hire er til dig der kan selv, men mangler det rigtige udstyr. Vi […]

Læs mere