SUPERMAGT indtager Danmark

Vi er stolte over at have været leverandør af lysudstyret til satiregruppen MAGT’s seneste succesfulde show, “SUPERMAGT“, som har været rundt i landet de sidste 5 måneder.

MAGT har turneret landet rundt med deres anmelderroste show, der kombinerer politisk satire med musik. Gruppen er blevet rost af anmelderne for deres skarpe og tankevækkende tekster inden for politisksatire.

Når man er på turné rundt i Danmark, er pålideligt udstyr afgørende, især når get-in-tiden er knap, og showet skal være perfekt fra start til slut. Under denne tour har MAGT haft glæde af vores populære LEDBeam 350FW fra Robe Lighting samt vores kompakte spotlamper fra Clay Paky Axcor 300 spot. Lyspulten, som blev anvendt, var en MA2 Commandwing med indbygget pc og touchskærm. Derudover har vi leveret vores nye trådløse intercom, Solidcom C1 Pro fra Hollyland, der sikrer stabil og klar kommunikation mellem scenen og FOH.

Showet er designet og afviklet af Anders Leth Jensen. Anders har flere års erfaring på de danske landeveje.

Anders udtaler: “Det er en fornøjelse at samarbejde med Live Company. Jeg har fuld tillid til deres udstyr, der altid er opdateret og vedligeholdt, hvilket sikrer en problemfri gennemførelse af shows. Deres support er også enestående, og jeg sætter pris på den ekstra sparring og hjælp, de altid står klar med.”

Har du også en forestilling, der kræver lys eller lyd? Så kontakt os via mail eller telefon, eller besøg vores udlejningsside for at se vores brede udvalg af udstyr. Vi står klar til at hjælpe dig med at skabe et mindeværdigt og professionelt show.


Party

Skal vi gøre festen til noget helt speciel med flot lys, god lyd og fede effekter?

Læs mere

Cases

Premiere på Cirkusrevyen 2024

Nyhed, 16. maj 2024

Idag er der premiere på Cirkusrevyen 2024. Vi har igen i år haft fornøjelsen af at være en del af produktionen. I år består revyholdet af […]

Læs mere

Din Dry Hire Partner

Nyhed, 24. april 2024

Hos Live Company har vi over 15 års erfaring med dry hire. Dry hire er til dig der kan selv, men mangler det rigtige udstyr. Vi […]

Læs mere