Trådløs DMX produkter i udlejning

Trådløs DMX i udlejning

Trådløs DMX er gået fra at være et ustabilt produkt man ikke altid kunne regne med, til nu at være klippe stabilt. Med trådløs DMX åbnes der op for nye muligheder for lampeplaceringer. En anden stor fordel er, at man sparer en masse besværlige kabeltræk. Hos Live Company bruger vi LumenRadio CRMX som er toppen af poppen når det kommer til trådløs DMX. Vi har en del forskellige produkter fra dem i udlejning. Herunder er der en kort gennemgang.

LumenRadio Moonlite

Moonlite er deres mindste sender/modtager. Den har indbygget batteri, der er en fordel, hvis den fx skal bygges ind i scenografi som bevæger sig på scenen.

LumenRadio Luna

Luna er en af de nyere sender/modtagere fra LumenRadio. Luna kan både sende/modtage W-DMX og CRMX. Ved hjælp af LumenRadios egen smartphone app, kan deres produkter nemt opsættes via bluetooth.

LumenRadio Stardust

Stardust er LumenRadios nye flagskib, ved hjælp af den nye CRMX2 protokol kan Stardust sende 8 DMX-universer samtidig og det er muligt at have 3 Stardust’s kørende samtidig – altså 24 trådløse universer. Stardusten modtager både Art-Net og sACN. Den har også et indbygget backupbatteri.

LumenRadio Nova serien

Nova serien er LumenRadios oprindelige serie. Hos Live Company har vi tre af deres produkter fra denne serie i udlejning: CRMX Nova TX, CRMX Nova RX og CRMX Nova FX. TX-modellen kan sende et DMX univers ud. RX-modellen modtager et DMX univers hvorimod FX-modellen kan både fungere som enten modtager eller sender af et DMX univers. Den kan modtage strøm over POE og kan også modtage Art-Net og sACN.

Tilbehør og OEM

Vi har også ekstra tilbehør til vores LumenRadio, det er blandt andet til opgaver udendørs, hvor der er brug for en kraftigere antenne eller jobs hvor det er nødvendigt med en retningsbestemt antenne.

LumenRadio sælger også deres chips til lampeproducenterne. Det betyder at Robe har lavet en Ekstern DMX modtager som kan sættes direkte i LEDBeam 150 og 350’erne. Den får strøm fra lampen, så det er plug and play.

Alle vores batterilamper fra Astera har også indbygget CRMX fra LumenRadio. ART7 boksen bruges til at styre og indstille Astera’s lamper. Derudover har ART7 boksen også indbygget CRMX som kan både sende og modtage.

Hvis du vil læse mere om produkterne eller finde andre produkter du kan leje, kan vi anbefale at tage et kig på vores udlejningsside.


Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

Premiere på Cirkusrevyen 2024

Nyhed, 16. maj 2024

Idag er der premiere på Cirkusrevyen 2024. Vi har igen i år haft fornøjelsen af at være en del af produktionen. I år består revyholdet af […]

Læs mere

Din Dry Hire Partner

Nyhed, 24. april 2024

Hos Live Company har vi over 15 års erfaring med dry hire. Dry hire er til dig der kan selv, men mangler det rigtige udstyr. Vi […]

Læs mere