Idéregn i lufthavnen

TEDx Copenhagen er den lokale afdeling af TED.com som under parolen Ideas Worth Spreading afholder åbne konferencer med interessante foredragsholdere, og har afdelinger over hele verden. Temaet i år var Mobility, og rammen om arrangementet var meget passende den gamle Vilhelm Lauritzen terminal i Københavns lufthavn – ikke mindst fordi terminalen i sin helhed blev flyttet fra den ene ende af lufthavnen til den anden.
Live Company leverede teknik i form af kraftig projektor og stort lærred, lyd til talere og afvikling af lyd, powerpoints og videoer både til skærmen og live feed på internettet. Derudover en masse 50″ og 80″ skærme til Experience området, hvor der blev vist videoer og slideshows med gode idéer og nye opfindelser indenfor temaet Mobility. Det store vindue ud mod landingsbanerne blev dækket til med let halvgennemsigtig sort stof, så lyset i lokalet blev dæmpet, men man samtidig kunne se de mange fly lande og lette bag den røde scene som er blevet et trademark for TED.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

Ny udlejningsside lanceret

Nyhed, 23. august 2023

Det er med stor glæde vi nu kan offentligøre et projekt der har været undervejs i et stykket tid. Vores helt nye online udlejningskatalog som skal […]

Læs mere

LED-skærm i udlejning

Nyhed, 1. juni 2023

Vi er stolte af nu også at kunne levere LED-skærm til vores kunder. Valget faldt på en 2.6 mm indedørsskærm fra Unilumin. Skærmen har den helt […]

Læs mere