tedx 2014 tak

Idéregn i lufthavnen

TEDx Copenhagen er den lokale afdeling af TED.com som under parolen Ideas Worth Spreading afholder åbne konferencer med interessante foredragsholdere, og har afdelinger over hele verden. Temaet i år var Mobility, og rammen om arrangementet var meget passende den gamle Vilhelm Lauritzen terminal i Københavns lufthavn – ikke mindst fordi terminalen i sin helhed blev flyttet fra den ene ende af lufthavnen til den anden.
Live Company leverede teknik i form af kraftig projektor og stort lærred, lyd til talere og afvikling af lyd, powerpoints og videoer både til skærmen og live feed på internettet. Derudover en masse 50″ og 80″ skærme til Experience området, hvor der blev vist videoer og slideshows med gode idéer og nye opfindelser indenfor temaet Mobility. Det store vindue ud mod landingsbanerne blev dækket til med let halvgennemsigtig sort stof, så lyset i lokalet blev dæmpet, men man samtidig kunne se de mange fly lande og lette bag den røde scene som er blevet et trademark for TED.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

PREMIERE PÅ SKOVENS DRONNING

Nyhed, 7. oktober 2019

I lørdags havde Eventyrteatret premiere på deres nye familiemusical “Skovens Dronning” som spiller i glassalen i tivoli. Vi har igen i år haft fornøjelsen af at […]

Læs mere

Højtalere fra Meyer Sound i udlejning

Nyhed, 8. juli 2019

Så blev det både højt og dybt på samme tid! Vores nye PA er ankommet, og har allerede været på de første to jobs på hhv […]

Læs mere