tv3

TV3 Kick-off konference

TV3 og resten af Viasat gruppens årlige interne kick-off konference løb i år af stablen på Klampenborg Galopbane. Komplet med galopløb og en masse andre sjove aktiviteter blev en af efterårets første regnvejrsdage alligevel fyldt med glade smil.
Dagen bestod af en præsentation af nye tiltag og kommende programmer efterfulgt af lækker mad, førnævnte aktiviteter og til sidst koncert med Shaka Loveless og fest til langt ud på natten.
Live Company leverede komplet konference setup med kraftig projektor og d&b Q7 lydanlæg som kunne blæse hatten af tilskuerne selv på de bageste rækker når der blev vist krævende indhold på skærmen. Derudover flot dekorationsbelysning af både konferencerummet, spisesalen og festlokalet og selvfølgelig scenen til Shaka Loveless og den efterfølgende DJ.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

PREMIERE PÅ SKOVENS DRONNING

Nyhed, 7. oktober 2019

I lørdags havde Eventyrteatret premiere på deres nye familiemusical “Skovens Dronning” som spiller i glassalen i tivoli. Vi har igen i år haft fornøjelsen af at […]

Læs mere

Højtalere fra Meyer Sound i udlejning

Nyhed, 8. juli 2019

Så blev det både højt og dybt på samme tid! Vores nye PA er ankommet, og har allerede været på de første to jobs på hhv […]

Læs mere