TV3 Kick-off konference

TV3 og resten af Viasat gruppens årlige interne kick-off konference løb i år af stablen på Klampenborg Galopbane. Komplet med galopløb og en masse andre sjove aktiviteter blev en af efterårets første regnvejrsdage alligevel fyldt med glade smil.
Dagen bestod af en præsentation af nye tiltag og kommende programmer efterfulgt af lækker mad, førnævnte aktiviteter og til sidst koncert med Shaka Loveless og fest til langt ud på natten.
Live Company leverede komplet konference setup med kraftig projektor og d&b Q7 lydanlæg som kunne blæse hatten af tilskuerne selv på de bageste rækker når der blev vist krævende indhold på skærmen. Derudover flot dekorationsbelysning af både konferencerummet, spisesalen og festlokalet og selvfølgelig scenen til Shaka Loveless og den efterfølgende DJ.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

FLERE PROLIGHTS ECL CT+ I UDLEJNING

Nyhed, 10. januar 2023

Grundet stigende efterspørgsel har vi indkøbt flere LED CT+ profiler fra Prolights. Lampen EclProfile CT+ er en højkvalitets, seks farver LED-profil. Designet til at nå den […]

Læs mere

CAMEO ZENIT W600 SMD I UDLEJNING

Nyhed, 1. januar 2023

Så er der landet nye udendørslamper i udlejning. Denne gang valgte vi den nye ZENIT W600 SMD fra Cameo. Lampen har massere fede features – Op […]

Læs mere