TV3 Kick-off konference

TV3 og resten af Viasat gruppens årlige interne kick-off konference løb i år af stablen på Klampenborg Galopbane. Komplet med galopløb og en masse andre sjove aktiviteter blev en af efterårets første regnvejrsdage alligevel fyldt med glade smil.
Dagen bestod af en præsentation af nye tiltag og kommende programmer efterfulgt af lækker mad, førnævnte aktiviteter og til sidst koncert med Shaka Loveless og fest til langt ud på natten.
Live Company leverede komplet konference setup med kraftig projektor og d&b Q7 lydanlæg som kunne blæse hatten af tilskuerne selv på de bageste rækker når der blev vist krævende indhold på skærmen. Derudover flot dekorationsbelysning af både konferencerummet, spisesalen og festlokalet og selvfølgelig scenen til Shaka Loveless og den efterfølgende DJ.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

DANMARKS FØRSTE ECL PAR IPMFC I UDLEJNING

Nyhed, 20. november 2023

I dag har vi fornøjelsen af at tilføje endnu et Prolights produkt i udlejningsportfolien. Den helt nye EclPar IPMFC. En 100 watt RGBWW single source LED […]

Læs mere

Premiere på Peter Pan

Nyhed, 17. oktober 2023

I efterårsferien spiller Eventyrteatrets årlige familiemusical i Glassalen i Tivoli. Igen i år har vi haft fornøjelsen at levere lysdesign og udstyr. I år spiller Eventyrteatret […]

Læs mere