TV3 Kick-off konference

TV3 og resten af Viasat gruppens årlige interne kick-off konference løb i år af stablen på Klampenborg Galopbane. Komplet med galopløb og en masse andre sjove aktiviteter blev en af efterårets første regnvejrsdage alligevel fyldt med glade smil.
Dagen bestod af en præsentation af nye tiltag og kommende programmer efterfulgt af lækker mad, førnævnte aktiviteter og til sidst koncert med Shaka Loveless og fest til langt ud på natten.
Live Company leverede komplet konference setup med kraftig projektor og d&b Q7 lydanlæg som kunne blæse hatten af tilskuerne selv på de bageste rækker når der blev vist krævende indhold på skærmen. Derudover flot dekorationsbelysning af både konferencerummet, spisesalen og festlokalet og selvfølgelig scenen til Shaka Loveless og den efterfølgende DJ.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

NYE ASTERA PRODUKTER I UDLEJNING

Nyhed, 1. oktober 2022

Igen har vi udvidet vores sortiment af Astera produkter. Denne gang faldt valget på Astera PixelBricks og Astera NYX Bulbs. Astera PixelBrick Udover at være en […]

Læs mere

ASTERA HYPERION I UDLEJNING

Nyhed, 1. september 2022

Efter flere forespørgsler har vi nu fået Astera Hyperion tubes i udlejning.Astera Hyperion er storebror til det velkendte Titan rør. Hyperion er 2 m lang og […]

Læs mere