reach

RE:A:CH LABEL LAUNCH PÅ ZEN MED Q7

10 oktober holdt det nye pladeselskab RE:A:CH, grundlagt af Remée og Chief One, label launch på Zen i København. Live Company leverede anlæg til de optrædende, bl.a. LIGA, Bo Evers og nyeste skud på stammen, Josh & Alexander.
At få live musik til at fungere professionelt på en natklub som Zen er udfordrende, da indretningen ikke efterlader megen plads til opstilling af udstyr – al pladsen er forbeholdt gæsterne i form at enten sofaer, bar eller dansegulv. Opgaven blev løst med de meget kompakte, men utroligt højtydende Q7 og QSUB fra tyske d&b Audiotechnik samt MicroWedge scenemonitors fra amerikanske EAW. Højttalernes kompakte størrelse og høje ydeevne gør at de kan puttes ind stort set hvor som helst, og stadig levere det lydtryk og den lydkvalitet som forventes når kunstnere fra toppen af hitlisterne giver koncert.

Party

Skal vi gøre festen til noget helt speciel med flot lys, god lyd og fede effekter?

Læs mere

Cases

PREMIERE PÅ SKOVENS DRONNING

Nyhed, 7. oktober 2019

I lørdags havde Eventyrteatret premiere på deres nye familiemusical “Skovens Dronning” som spiller i glassalen i tivoli. Vi har igen i år haft fornøjelsen af at […]

Læs mere

Højtalere fra Meyer Sound i udlejning

Nyhed, 8. juli 2019

Så blev det både højt og dybt på samme tid! Vores nye PA er ankommet, og har allerede været på de første to jobs på hhv […]

Læs mere