RE:A:CH LABEL LAUNCH PÅ ZEN MED Q7

10 oktober holdt det nye pladeselskab RE:A:CH, grundlagt af Remée og Chief One, label launch på Zen i København. Live Company leverede anlæg til de optrædende, bl.a. LIGA, Bo Evers og nyeste skud på stammen, Josh & Alexander.
At få live musik til at fungere professionelt på en natklub som Zen er udfordrende, da indretningen ikke efterlader megen plads til opstilling af udstyr – al pladsen er forbeholdt gæsterne i form at enten sofaer, bar eller dansegulv. Opgaven blev løst med de meget kompakte, men utroligt højtydende Q7 og QSUB fra tyske d&b Audiotechnik samt MicroWedge scenemonitors fra amerikanske EAW. Højttalernes kompakte størrelse og høje ydeevne gør at de kan puttes ind stort set hvor som helst, og stadig levere det lydtryk og den lydkvalitet som forventes når kunstnere fra toppen af hitlisterne giver koncert.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

NYE ASTERA PRODUKTER I UDLEJNING

Nyhed, 1. oktober 2022

Igen har vi udvidet vores sortiment af Astera produkter. Denne gang faldt valget på Astera PixelBricks og Astera NYX Bulbs. Astera PixelBrick Udover at være en […]

Læs mere

ASTERA HYPERION I UDLEJNING

Nyhed, 1. september 2022

Efter flere forespørgsler har vi nu fået Astera Hyperion tubes i udlejning.Astera Hyperion er storebror til det velkendte Titan rør. Hyperion er 2 m lang og […]

Læs mere