RE:A:CH LABEL LAUNCH PÅ ZEN MED Q7

10 oktober holdt det nye pladeselskab RE:A:CH, grundlagt af Remée og Chief One, label launch på Zen i København. Live Company leverede anlæg til de optrædende, bl.a. LIGA, Bo Evers og nyeste skud på stammen, Josh & Alexander.
At få live musik til at fungere professionelt på en natklub som Zen er udfordrende, da indretningen ikke efterlader megen plads til opstilling af udstyr – al pladsen er forbeholdt gæsterne i form at enten sofaer, bar eller dansegulv. Opgaven blev løst med de meget kompakte, men utroligt højtydende Q7 og QSUB fra tyske d&b Audiotechnik samt MicroWedge scenemonitors fra amerikanske EAW. Højttalernes kompakte størrelse og høje ydeevne gør at de kan puttes ind stort set hvor som helst, og stadig levere det lydtryk og den lydkvalitet som forventes når kunstnere fra toppen af hitlisterne giver koncert.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

Ny udlejningsside lanceret

Nyhed, 23. august 2023

Det er med stor glæde vi nu kan offentligøre et projekt der har været undervejs i et stykket tid. Vores helt nye online udlejningskatalog som skal […]

Læs mere

LED-skærm i udlejning

Nyhed, 1. juni 2023

Vi er stolte af nu også at kunne levere LED-skærm til vores kunder. Valget faldt på en 2.6 mm indedørsskærm fra Unilumin. Skærmen har den helt […]

Læs mere