RE:A:CH LABEL LAUNCH PÅ ZEN MED Q7

10 oktober holdt det nye pladeselskab RE:A:CH, grundlagt af Remée og Chief One, label launch på Zen i København. Live Company leverede anlæg til de optrædende, bl.a. LIGA, Bo Evers og nyeste skud på stammen, Josh & Alexander.
At få live musik til at fungere professionelt på en natklub som Zen er udfordrende, da indretningen ikke efterlader megen plads til opstilling af udstyr – al pladsen er forbeholdt gæsterne i form at enten sofaer, bar eller dansegulv. Opgaven blev løst med de meget kompakte, men utroligt højtydende Q7 og QSUB fra tyske d&b Audiotechnik samt MicroWedge scenemonitors fra amerikanske EAW. Højttalernes kompakte størrelse og høje ydeevne gør at de kan puttes ind stort set hvor som helst, og stadig levere det lydtryk og den lydkvalitet som forventes når kunstnere fra toppen af hitlisterne giver koncert.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

Premiere på Cirkusrevyen 2024

Nyhed, 16. maj 2024

Idag er der premiere på Cirkusrevyen 2024. Vi har igen i år haft fornøjelsen af at være en del af produktionen. I år består revyholdet af […]

Læs mere

Din Dry Hire Partner

Nyhed, 24. april 2024

Hos Live Company har vi over 15 års erfaring med dry hire. Dry hire er til dig der kan selv, men mangler det rigtige udstyr. Vi […]

Læs mere