sp34

Hotel SP34 åbningsfest

På Sankt Peder Stræde 34 i Kbh K åbnede 22. Maj Københavns første shopping hotel hvor alt er til salg: Hotellet fungerer ud over at være et hotel som udstillingsvindue for en masse håndplukkede varer fra hele verden. Varerne indgår i hotellets dagligdag som f.eks. inventar, møbler, kunst eller brugsgenstande. Åbningsfesten startede kl 17 torsdag eftermiddag med fotografering af de mange prominente gæster foran pressevæggen, velkomst, pindemadder og rundvisning i hotellets mange unikke faciliteter. Senere var der underholdning i lobbyen med live musik ved Jens Haack (Moon Jam) Trio og senere DJ. Live Company stod for belysningen som var holdt i stil med hotellets arkitektur og lyden som var delt op i zoner til hhv lobby, bibliotek og reception, så lydniveauerne kunne kontrolleres individuelt.

Party

Skal vi gøre festen til noget helt speciel med flot lys, god lyd og fede effekter?

Læs mere

Cases

PREMIERE PÅ SKOVENS DRONNING

Nyhed, 7. oktober 2019

I lørdags havde Eventyrteatret premiere på deres nye familiemusical “Skovens Dronning” som spiller i glassalen i tivoli. Vi har igen i år haft fornøjelsen af at […]

Læs mere

Højtalere fra Meyer Sound i udlejning

Nyhed, 8. juli 2019

Så blev det både højt og dybt på samme tid! Vores nye PA er ankommet, og har allerede været på de første to jobs på hhv […]

Læs mere