Hotel SP34 åbningsfest

På Sankt Peder Stræde 34 i Kbh K åbnede 22. Maj Københavns første shopping hotel hvor alt er til salg: Hotellet fungerer ud over at være et hotel som udstillingsvindue for en masse håndplukkede varer fra hele verden. Varerne indgår i hotellets dagligdag som f.eks. inventar, møbler, kunst eller brugsgenstande. Åbningsfesten startede kl 17 torsdag eftermiddag med fotografering af de mange prominente gæster foran pressevæggen, velkomst, pindemadder og rundvisning i hotellets mange unikke faciliteter. Senere var der underholdning i lobbyen med live musik ved Jens Haack (Moon Jam) Trio og senere DJ. Live Company stod for belysningen som var holdt i stil med hotellets arkitektur og lyden som var delt op i zoner til hhv lobby, bibliotek og reception, så lydniveauerne kunne kontrolleres individuelt.

Party

Skal vi gøre festen til noget helt speciel med flot lys, god lyd og fede effekter?

Læs mere

Cases

NYE ASTERA PRODUKTER I UDLEJNING

Nyhed, 1. oktober 2022

Igen har vi udvidet vores sortiment af Astera produkter. Denne gang faldt valget på Astera PixelBricks og Astera NYX Bulbs. Astera PixelBrick Udover at være en […]

Læs mere

ASTERA HYPERION I UDLEJNING

Nyhed, 1. september 2022

Efter flere forespørgsler har vi nu fået Astera Hyperion tubes i udlejning.Astera Hyperion er storebror til det velkendte Titan rør. Hyperion er 2 m lang og […]

Læs mere