Hotel SP34 åbningsfest

På Sankt Peder Stræde 34 i Kbh K åbnede 22. Maj Københavns første shopping hotel hvor alt er til salg: Hotellet fungerer ud over at være et hotel som udstillingsvindue for en masse håndplukkede varer fra hele verden. Varerne indgår i hotellets dagligdag som f.eks. inventar, møbler, kunst eller brugsgenstande. Åbningsfesten startede kl 17 torsdag eftermiddag med fotografering af de mange prominente gæster foran pressevæggen, velkomst, pindemadder og rundvisning i hotellets mange unikke faciliteter. Senere var der underholdning i lobbyen med live musik ved Jens Haack (Moon Jam) Trio og senere DJ. Live Company stod for belysningen som var holdt i stil med hotellets arkitektur og lyden som var delt op i zoner til hhv lobby, bibliotek og reception, så lydniveauerne kunne kontrolleres individuelt.

Party

Skal vi gøre festen til noget helt speciel med flot lys, god lyd og fede effekter?

Læs mere

Cases

DANMARKS FØRSTE ECL PAR IPMFC I UDLEJNING

Nyhed, 20. november 2023

I dag har vi fornøjelsen af at tilføje endnu et Prolights produkt i udlejningsportfolien. Den helt nye EclPar IPMFC. En 100 watt RGBWW single source LED […]

Læs mere

Premiere på Peter Pan

Nyhed, 17. oktober 2023

I efterårsferien spiller Eventyrteatrets årlige familiemusical i Glassalen i Tivoli. Igen i år har vi haft fornøjelsen at levere lysdesign og udstyr. I år spiller Eventyrteatret […]

Læs mere