sp34

Hotel SP34 åbningsfest

På Sankt Peder Stræde 34 i Kbh K åbnede 22. Maj Københavns første shopping hotel hvor alt er til salg: Hotellet fungerer ud over at være et hotel som udstillingsvindue for en masse håndplukkede varer fra hele verden. Varerne indgår i hotellets dagligdag som f.eks. inventar, møbler, kunst eller brugsgenstande. Åbningsfesten startede kl 17 torsdag eftermiddag med fotografering af de mange prominente gæster foran pressevæggen, velkomst, pindemadder og rundvisning i hotellets mange unikke faciliteter. Senere var der underholdning i lobbyen med live musik ved Jens Haack (Moon Jam) Trio og senere DJ. Live Company stod for belysningen som var holdt i stil med hotellets arkitektur og lyden som var delt op i zoner til hhv lobby, bibliotek og reception, så lydniveauerne kunne kontrolleres individuelt.

Party

Skal vi gøre festen til noget helt speciel med flot lys, god lyd og fede effekter?

Læs mere

Cases

Premiere på Cirkusreveyn 2022

Nyhed, 23. maj 2022

Vi har igen i år haft den store fornøjelse at levere lysudstyr og belysningsmester til Cirkusreveyn. I år består revyholdet af Merete Mærkedahl, Niels Olsen, Henrik […]

Læs mere

NYE LAMPER FRA ROBE I UDLEJNING

Nyhed, 10. april 2022

Vi har i de seneste år investeret løbende i nye lamper fra Robe. Nu har vi udvidet udvalget endnu mere. Vi kan præsentere 3 nye lamper […]

Læs mere