Panamah i Gladsaxe

Endnu engang var der fulde huse på den nedlagte Tobaksfabrikken i Gladsaxe, da Panamah fyldte de ellers tomme lokaler med sprød og melankolsk electro-pop foran et tændt publikum. Opvarmningen bestod af meget overbevisende funk cover leveret af lokale RagStack, så det var et gennemvarmt publikum der stod klar da Panamah indtog scenen. Live Company leverede hele den tekniske ramme med lys som var designet specifikt til de flotte omgivelser med bl.a. Mega Edisons hængende ned bag de optrædende foran det store vindue ud mod den bagved liggende park som igen var oplyst i skiftende farver og fungerede som et smukt og dynamisk bagtæppe.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

Ny udlejningsside lanceret

Nyhed, 23. august 2023

Det er med stor glæde vi nu kan offentligøre et projekt der har været undervejs i et stykket tid. Vores helt nye online udlejningskatalog som skal […]

Læs mere

LED-skærm i udlejning

Nyhed, 1. juni 2023

Vi er stolte af nu også at kunne levere LED-skærm til vores kunder. Valget faldt på en 2.6 mm indedørsskærm fra Unilumin. Skærmen har den helt […]

Læs mere