Panamah i Gladsaxe

Endnu engang var der fulde huse på den nedlagte Tobaksfabrikken i Gladsaxe, da Panamah fyldte de ellers tomme lokaler med sprød og melankolsk electro-pop foran et tændt publikum. Opvarmningen bestod af meget overbevisende funk cover leveret af lokale RagStack, så det var et gennemvarmt publikum der stod klar da Panamah indtog scenen. Live Company leverede hele den tekniske ramme med lys som var designet specifikt til de flotte omgivelser med bl.a. Mega Edisons hængende ned bag de optrædende foran det store vindue ud mod den bagved liggende park som igen var oplyst i skiftende farver og fungerede som et smukt og dynamisk bagtæppe.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

Premiere på Cirkusrevyen 2024

Nyhed, 16. maj 2024

Idag er der premiere på Cirkusrevyen 2024. Vi har igen i år haft fornøjelsen af at være en del af produktionen. I år består revyholdet af […]

Læs mere

Din Dry Hire Partner

Nyhed, 24. april 2024

Hos Live Company har vi over 15 års erfaring med dry hire. Dry hire er til dig der kan selv, men mangler det rigtige udstyr. Vi […]

Læs mere