Panamah i Gladsaxe

Endnu engang var der fulde huse på den nedlagte Tobaksfabrikken i Gladsaxe, da Panamah fyldte de ellers tomme lokaler med sprød og melankolsk electro-pop foran et tændt publikum. Opvarmningen bestod af meget overbevisende funk cover leveret af lokale RagStack, så det var et gennemvarmt publikum der stod klar da Panamah indtog scenen. Live Company leverede hele den tekniske ramme med lys som var designet specifikt til de flotte omgivelser med bl.a. Mega Edisons hængende ned bag de optrædende foran det store vindue ud mod den bagved liggende park som igen var oplyst i skiftende farver og fungerede som et smukt og dynamisk bagtæppe.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

NYE ASTERA PRODUKTER I UDLEJNING

Nyhed, 1. oktober 2022

Igen har vi udvidet vores sortiment af Astera produkter. Denne gang faldt valget på Astera PixelBricks og Astera NYX Bulbs. Astera PixelBrick Udover at være en […]

Læs mere

ASTERA HYPERION I UDLEJNING

Nyhed, 1. september 2022

Efter flere forespørgsler har vi nu fået Astera Hyperion tubes i udlejning.Astera Hyperion er storebror til det velkendte Titan rør. Hyperion er 2 m lang og […]

Læs mere