Panamah

Panamah i Gladsaxe

Endnu engang var der fulde huse på den nedlagte Tobaksfabrikken i Gladsaxe, da Panamah fyldte de ellers tomme lokaler med sprød og melankolsk electro-pop foran et tændt publikum. Opvarmningen bestod af meget overbevisende funk cover leveret af lokale RagStack, så det var et gennemvarmt publikum der stod klar da Panamah indtog scenen. Live Company leverede hele den tekniske ramme med lys som var designet specifikt til de flotte omgivelser med bl.a. Mega Edisons hængende ned bag de optrædende foran det store vindue ud mod den bagved liggende park som igen var oplyst i skiftende farver og fungerede som et smukt og dynamisk bagtæppe.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

Premiere på Cirkusreveyn 2022

Nyhed, 23. maj 2022

Vi har igen i år haft den store fornøjelse at levere lysudstyr og belysningsmester til Cirkusreveyn. I år består revyholdet af Merete Mærkedahl, Niels Olsen, Henrik […]

Læs mere

NYE LAMPER FRA ROBE I UDLEJNING

Nyhed, 10. april 2022

Vi har i de seneste år investeret løbende i nye lamper fra Robe. Nu har vi udvidet udvalget endnu mere. Vi kan præsentere 3 nye lamper […]

Læs mere