Karneval i DGI-Byen

Første weekend i Juni løb Københavns 32. Karneval af staben i DGI-Byen og Live Company stod for tekniken på de tre største scener; Karnevalsscenen med et stramt program af bl.a. brazillansk dans og verdensmusik, Chill-scenen med elektronisk musik til langt ud på natten, og Dansescenen i den store sal med undervisning i forskellige genrer dans i løbet af dagen, som om natten forvandledes til Karnevalets svar på Distortion. Navne som KNA Connected, Lille Kaka, Pharfar og mange flere fik to aftener i træk den propfyldte sal til at koge over af begejstring, men heldigvis var Tuborg til stede med kolde fadøl. Peter Clausen stod for lysdesignet som bestod af lamper fra bl.a. Robe, Martin Lighting og SGM.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

Det rigtige Moving Light til jobbet

Nyhed, 8. april 2024

Moving lights fås i rigtig mange varianter og kvaliteter. Hos Live Company fører vi kun hign end mærker. Vi har et stort udvalg af lamper fra […]

Læs mere

MA3 beholdningen vokser

Nyhed, 2. april 2024

MA Lighting har i årtier været førende inden for lysstyring og er i dag industriens branchestandard inden for lyspulte. Hos Live Company har vi et bredt […]

Læs mere