Karneval i DGI-Byen

Første weekend i Juni løb Københavns 32. Karneval af staben i DGI-Byen og Live Company stod for tekniken på de tre største scener; Karnevalsscenen med et stramt program af bl.a. brazillansk dans og verdensmusik, Chill-scenen med elektronisk musik til langt ud på natten, og Dansescenen i den store sal med undervisning i forskellige genrer dans i løbet af dagen, som om natten forvandledes til Karnevalets svar på Distortion. Navne som KNA Connected, Lille Kaka, Pharfar og mange flere fik to aftener i træk den propfyldte sal til at koge over af begejstring, men heldigvis var Tuborg til stede med kolde fadøl. Peter Clausen stod for lysdesignet som bestod af lamper fra bl.a. Robe, Martin Lighting og SGM.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

NYE ASTERA PRODUKTER I UDLEJNING

Nyhed, 1. oktober 2022

Igen har vi udvidet vores sortiment af Astera produkter. Denne gang faldt valget på Astera PixelBricks og Astera NYX Bulbs. Astera PixelBrick Udover at være en […]

Læs mere

ASTERA HYPERION I UDLEJNING

Nyhed, 1. september 2022

Efter flere forespørgsler har vi nu fået Astera Hyperion tubes i udlejning.Astera Hyperion er storebror til det velkendte Titan rør. Hyperion er 2 m lang og […]

Læs mere