karneval

Karneval i DGI-Byen

Første weekend i Juni løb Københavns 32. Karneval af staben i DGI-Byen og Live Company stod for tekniken på de tre største scener; Karnevalsscenen med et stramt program af bl.a. brazillansk dans og verdensmusik, Chill-scenen med elektronisk musik til langt ud på natten, og Dansescenen i den store sal med undervisning i forskellige genrer dans i løbet af dagen, som om natten forvandledes til Karnevalets svar på Distortion. Navne som KNA Connected, Lille Kaka, Pharfar og mange flere fik to aftener i træk den propfyldte sal til at koge over af begejstring, men heldigvis var Tuborg til stede med kolde fadøl. Peter Clausen stod for lysdesignet som bestod af lamper fra bl.a. Robe, Martin Lighting og SGM.

Party

Skal vi gøre festen til noget helt speciel med flot lys, god lyd og fede effekter?

Læs mere

Cases

Premiere på Cirkusreveyn 2022

Nyhed, 23. maj 2022

Vi har igen i år haft den store fornøjelse at levere lysudstyr og belysningsmester til Cirkusreveyn. I år består revyholdet af Merete Mærkedahl, Niels Olsen, Henrik […]

Læs mere

NYE LAMPER FRA ROBE I UDLEJNING

Nyhed, 10. april 2022

Vi har i de seneste år investeret løbende i nye lamper fra Robe. Nu har vi udvidet udvalget endnu mere. Vi kan præsentere 3 nye lamper […]

Læs mere