Melodi Grand Prix for musikstuderende

MiGP er musikvidenskabs årlige musikkonkurrence, hvor MI-bands kæmper om at vinde 1.pladsen og æren af at være studiets bedste band/sangskriver.

Showet blev i 2013 afholdt på Geocenter i den store festsal, og det var et brag af en aften med hele 13 fantastiske live-bands.

Live Company leverede lyd og lys samt en stor videoskærm til grafik og bandenes præsentationsvideoer. Udfordringen til et sådant arrangement er mange, bl.a. en mindre optimal akustik i en ældre bygning, mange bands med forskellige besætninger og meget kort tid til sceneskift, men med god planlægning og snorlige retningslinier for de optrædende lykkedes det at få det hele til at klappe, og det blev en fantastisk fest.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

Røg, lowfog og haze i udlejning

Nyhed, 28. februar 2024

Røg og haze bruges jævnligt i event, koncert og teaterbranchen til at forstærke det visuelle udtryk lyset skaber. Det kan være denne tynde haze der fremhæver […]

Læs mere

GRØN STRØM HOS LIVE COMPANY

Nyhed, 23. februar 2024

Hos Live Company vil vi gerne være med til at bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Dette betyder blandt andet vores strøm kommer fra vedvarende energikilder […]

Læs mere