Melodi Grand Prix for musikstuderende

MiGP er musikvidenskabs årlige musikkonkurrence, hvor MI-bands kæmper om at vinde 1.pladsen og æren af at være studiets bedste band/sangskriver.

Showet blev i 2013 afholdt på Geocenter i den store festsal, og det var et brag af en aften med hele 13 fantastiske live-bands.

Live Company leverede lyd og lys samt en stor videoskærm til grafik og bandenes præsentationsvideoer. Udfordringen til et sådant arrangement er mange, bl.a. en mindre optimal akustik i en ældre bygning, mange bands med forskellige besætninger og meget kort tid til sceneskift, men med god planlægning og snorlige retningslinier for de optrædende lykkedes det at få det hele til at klappe, og det blev en fantastisk fest.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

NYE ASTERA PRODUKTER I UDLEJNING

Nyhed, 1. oktober 2022

Igen har vi udvidet vores sortiment af Astera produkter. Denne gang faldt valget på Astera PixelBricks og Astera NYX Bulbs. Astera PixelBrick Udover at være en […]

Læs mere

ASTERA HYPERION I UDLEJNING

Nyhed, 1. september 2022

Efter flere forespørgsler har vi nu fået Astera Hyperion tubes i udlejning.Astera Hyperion er storebror til det velkendte Titan rør. Hyperion er 2 m lang og […]

Læs mere