futurama

Melodi Grand Prix for musikstuderende

MiGP er musikvidenskabs årlige musikkonkurrence, hvor MI-bands kæmper om at vinde 1.pladsen og æren af at være studiets bedste band/sangskriver.

Showet blev i 2013 afholdt på Geocenter i den store festsal, og det var et brag af en aften med hele 13 fantastiske live-bands.

Live Company leverede lyd og lys samt en stor videoskærm til grafik og bandenes præsentationsvideoer. Udfordringen til et sådant arrangement er mange, bl.a. en mindre optimal akustik i en ældre bygning, mange bands med forskellige besætninger og meget kort tid til sceneskift, men med god planlægning og snorlige retningslinier for de optrædende lykkedes det at få det hele til at klappe, og det blev en fantastisk fest.

Party

Skal vi gøre festen til noget helt speciel med flot lys, god lyd og fede effekter?

Læs mere

Cases

PREMIERE PÅ AVENY-T

Nyhed, 23. oktober 2020

I aften har teater Aveny-T på Frederiksberg, premiere på forestillingen “Kussesumpen 2”, en forestilling der tager fat hvor “Etteren” slap – tager fat om kvinden – der hvor […]

Læs mere

LIVE STREAMING FOR ALEFARM

Nyhed, 22. oktober 2020

I sidste uge havde vi fornøjelsen af hjælpe Alefarm med live-ølsmagning med Kasper Tidemann og Mick Øgendahl. Alle kunderne havde dagen inden modtaget en kasse med […]

Læs mere