Melodi Grand Prix for musikstuderende

MiGP er musikvidenskabs årlige musikkonkurrence, hvor MI-bands kæmper om at vinde 1.pladsen og æren af at være studiets bedste band/sangskriver.

Showet blev i 2013 afholdt på Geocenter i den store festsal, og det var et brag af en aften med hele 13 fantastiske live-bands.

Live Company leverede lyd og lys samt en stor videoskærm til grafik og bandenes præsentationsvideoer. Udfordringen til et sådant arrangement er mange, bl.a. en mindre optimal akustik i en ældre bygning, mange bands med forskellige besætninger og meget kort tid til sceneskift, men med god planlægning og snorlige retningslinier for de optrædende lykkedes det at få det hele til at klappe, og det blev en fantastisk fest.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

Så er der landet HydraPanel fra Astera

Nyhed, 3. april 2023

Vi er glade for at kunne meddele, at vi nu har tilføjet Hydra Panel LED-lamper fra Astera til vores udlejningssortiment. Disse holdbare og alsidige LED-lamper er […]

Læs mere

FLERE PROLIGHTS ECL CT+ I UDLEJNING

Nyhed, 10. januar 2023

Grundet stigende efterspørgsel har vi indkøbt flere LED CT+ profiler fra Prolights. Lampen EclProfile CT+ er en højkvalitets, seks farver LED-profil. Designet til at nå den […]

Læs mere