Melodi Grand Prix for musikstuderende

MiGP er musikvidenskabs årlige musikkonkurrence, hvor MI-bands kæmper om at vinde 1.pladsen og æren af at være studiets bedste band/sangskriver.

Showet blev i 2013 afholdt på Geocenter i den store festsal, og det var et brag af en aften med hele 13 fantastiske live-bands.

Live Company leverede lyd og lys samt en stor videoskærm til grafik og bandenes præsentationsvideoer. Udfordringen til et sådant arrangement er mange, bl.a. en mindre optimal akustik i en ældre bygning, mange bands med forskellige besætninger og meget kort tid til sceneskift, men med god planlægning og snorlige retningslinier for de optrædende lykkedes det at få det hele til at klappe, og det blev en fantastisk fest.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

Premiere på Snedronningen

Nyhed, 15. april 2024

I weekenden havde Ballerup Ungdomskole premiere på dette års musical “Snedronnigen” som er deres egen fortolkning af det klassiske eventyr fyldt med musik fra danske kunstnere. […]

Læs mere

Det rigtige Moving Light til jobbet

Nyhed, 8. april 2024

Moving lights fås i rigtig mange varianter og kvaliteter. Hos Live Company fører vi kun hign end mærker. Vi har et stort udvalg af lamper fra […]

Læs mere