TEDx Copenhagen på Bremen Teater

TEDx Copenhagen er den danske afdelingen af den verdensomspændene idébank TED. I 2013 skulle det store årlige event holdes på Bremen Teater i indre by, og det var et avanceret show der løb af staben foran et udsolgt teater.
Udover de mange spændende talere var der flere musikalske indslag med vidt forskellige opsætninger, nogen i sync til de tre store videoskærme og med live feeds fra andre steder i bygningen og andre med meget utraditionelle virkemidler. Det hele blev streamet live til internettet til de mange seere som ikke selv kunne være til stede.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

Premiere på Cirkusrevyen 2024

Nyhed, 16. maj 2024

Idag er der premiere på Cirkusrevyen 2024. Vi har igen i år haft fornøjelsen af at være en del af produktionen. I år består revyholdet af […]

Læs mere

Din Dry Hire Partner

Nyhed, 24. april 2024

Hos Live Company har vi over 15 års erfaring med dry hire. Dry hire er til dig der kan selv, men mangler det rigtige udstyr. Vi […]

Læs mere