nik&jay

Julefrokost hos SAS Radisson

Der skulle holdes en større julefrokost på hotellet, og ambitionerne var mange og store. Underholdningen blev leveret af Mick Øgendahl, Specktors, L.I.G.A og Nik&Jay efterfulgt af dans til langt ud på natten med først Morten Breum og senere René Dif bag pulten.

Udfordringen var at få det relativt lavloftede konferencelokale til at føles som den lækreste natklub og ose af fest og god stemning.Vi tog de tunge skyts i brug og dækkede alle vinduerne og væggene af med hvidt stof som blev lyst op af 50 LED Lamper, scenen blev dekoreret med 20 Martin Aura LED-movingheads og 12 Martin Mac 700 profilmovingheads samt fem LED skærme fra danske Visualed som blev brugt til at vise flotte visuals og effekter til at understøtte stemning og performance på scenen.

Festen var et brag af en success, og de 200 glade gæster dansede og festede til langt ud på natten.

Party

Skal vi gøre festen til noget helt speciel med flot lys, god lyd og fede effekter?

Læs mere

Cases

PREMIERE PÅ AVENY-T

Nyhed, 23. oktober 2020

I aften har teater Aveny-T på Frederiksberg, premiere på forestillingen “Kussesumpen 2”, en forestilling der tager fat hvor “Etteren” slap – tager fat om kvinden – der hvor […]

Læs mere

LIVE STREAMING FOR ALEFARM

Nyhed, 22. oktober 2020

I sidste uge havde vi fornøjelsen af hjælpe Alefarm med live-ølsmagning med Kasper Tidemann og Mick Øgendahl. Alle kunderne havde dagen inden modtaget en kasse med […]

Læs mere