nik&jay

Julefrokost hos SAS Radisson

Der skulle holdes en større julefrokost på hotellet, og ambitionerne var mange og store. Underholdningen blev leveret af Mick Øgendahl, Specktors, L.I.G.A og Nik&Jay efterfulgt af dans til langt ud på natten med først Morten Breum og senere René Dif bag pulten.

Udfordringen var at få det relativt lavloftede konferencelokale til at føles som den lækreste natklub og ose af fest og god stemning.Vi tog de tunge skyts i brug og dækkede alle vinduerne og væggene af med hvidt stof som blev lyst op af 50 LED Lamper, scenen blev dekoreret med 20 Martin Aura LED-movingheads og 12 Martin Mac 700 profilmovingheads samt fem LED skærme fra danske Visualed som blev brugt til at vise flotte visuals og effekter til at understøtte stemning og performance på scenen.

Festen var et brag af en success, og de 200 glade gæster dansede og festede til langt ud på natten.

Party

Skal vi gøre festen til noget helt speciel med flot lys, god lyd og fede effekter?

Læs mere

Cases

Premiere på Cirkusreveyn 2022

Nyhed, 23. maj 2022

Vi har igen i år haft den store fornøjelse at levere lysudstyr og belysningsmester til Cirkusreveyn. I år består revyholdet af Merete Mærkedahl, Niels Olsen, Henrik […]

Læs mere

NYE LAMPER FRA ROBE I UDLEJNING

Nyhed, 10. april 2022

Vi har i de seneste år investeret løbende i nye lamper fra Robe. Nu har vi udvidet udvalget endnu mere. Vi kan præsentere 3 nye lamper […]

Læs mere