Julefrokost hos SAS Radisson

Der skulle holdes en større julefrokost på hotellet, og ambitionerne var mange og store. Underholdningen blev leveret af Mick Øgendahl, Specktors, L.I.G.A og Nik&Jay efterfulgt af dans til langt ud på natten med først Morten Breum og senere René Dif bag pulten.

Udfordringen var at få det relativt lavloftede konferencelokale til at føles som den lækreste natklub og ose af fest og god stemning.Vi tog de tunge skyts i brug og dækkede alle vinduerne og væggene af med hvidt stof som blev lyst op af 50 LED Lamper, scenen blev dekoreret med 20 Martin Aura LED-movingheads og 12 Martin Mac 700 profilmovingheads samt fem LED skærme fra danske Visualed som blev brugt til at vise flotte visuals og effekter til at understøtte stemning og performance på scenen.

Festen var et brag af en success, og de 200 glade gæster dansede og festede til langt ud på natten.

Party

Skal vi gøre festen til noget helt speciel med flot lys, god lyd og fede effekter?

Læs mere

Cases

NYE ASTERA PRODUKTER I UDLEJNING

Nyhed, 1. oktober 2022

Igen har vi udvidet vores sortiment af Astera produkter. Denne gang faldt valget på Astera PixelBricks og Astera NYX Bulbs. Astera PixelBrick Udover at være en […]

Læs mere

ASTERA HYPERION I UDLEJNING

Nyhed, 1. september 2022

Efter flere forespørgsler har vi nu fået Astera Hyperion tubes i udlejning.Astera Hyperion er storebror til det velkendte Titan rør. Hyperion er 2 m lang og […]

Læs mere