Din Dry Hire Partner

Hos Live Company har vi over 15 års erfaring med dry hire. Dry hire er til dig der kan selv, men mangler det rigtige udstyr. Vi kan hjælpe med at specificere og sammensætte den rigtige udstyrspakke eller bare levere ud fra jeres egen bestillingliste. Alt vores udstyr bliver tjekket og serviceret mellem hver udlejning på vores lager af vores lager- og servicemedarbejdere.


Vi har lavet en udlejningside der giver et nemt overblik over vores dry hire produkter, men også en mulighed for dig til at lave en udstyrsliste og få tilsendt et tilbud.

Vi udlejer udstyr i 4 kategorier:

LYS

Vi udlejer alt fra store moving lights og lyspulte til små batterilamper. I denne kategori finder du også røgmaskiner, infrastruktur og effektlamper. Vi sætter en stor ære i at konstant udvide vores portfolie med de nyeste produkter fra markedets high end brands. Af brands udlejer vi produkter fra bl.a. Robe, Martin, Clay Paky, Vari*Lite, Prolights, Astera, Chroma-Q, MA Lighting, Luminex, LumenRadio, Cameo, MDG, Smoke Factory, Stage Smarts og mange flere.

LYD

I vores lydafdeling har vi et utal af forskellige mikrofoner og lyddimser i udlejning. Vi har et stort udvalg at lydpulte og mixracks fra Allen&Heath. Dertil har vi også diverse udvidelseskort og A&H’s Me-1 system til personlig monitormix.
Alle vores trådløse mikrofoner er fra Shure, et af de førende mærker inden for trådløs lyd. Vi har både ULXD og QLXD serierne i udlejning. Så om det er en enkelt håndholdt mikrofon til en solist eller 20 microports til en teaterforestilling, så kan vi hjælpe. Vores high end højtalere kommer fra den Amerikanske producent Meyer Sound. Om det er et linearray eller bare en højtaler på pind, har vi et produkt der kan bruges.
Af andre brands i lydafdelingen kan nævnes Bose, ClearSonic, DPA Microphones, K&M, Sennheiser, Turbosound og mange flere.

AV

I vores AV afdelingen kan man finde produkter som projektorer, lærreder, fladskærme, LED skærme, medieservere, kameraer og meget andet. Vi hjælper gerne med sparring og rådgivning, hvis du er lidt i tvivl om hvilket produkt der er det rigtige til dit projekt. Nogle af de brands vi har indenfor AV produkter er Panasonic, Novastar, Green hippo, Black Magic, Roland, Stumpfl, Unilumin og mange flere.

SCENE OG RIGGING

Skal du bruge scenepodier eller måske nogle stativer, så kan vi hjælpe dig. Alle vores podier er fra fabrikanten Prolyte. Podierne kommer i forskellige størrelser og der er meget forskelligt tilbehør til podierne at vælge mellem. I denne kategori finder du også stativer, bagtæpper, taljer og et stort udvalg af tilbehør til rigging. Vi har truss fra 2 fabrikanter, Global Truss og Prolyte. Alt vores truss er malet sort og bliver jævnligt efterset så sikkerheden er i top. Ud over de nævnte har vi også produkter fra Arno, Fantek, Manfrotto og flere i denne kategori.


Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

Premiere på Cirkusrevyen 2024

Nyhed, 16. maj 2024

Idag er der premiere på Cirkusrevyen 2024. Vi har igen i år haft fornøjelsen af at være en del af produktionen. I år består revyholdet af […]

Læs mere

Din Dry Hire Partner

Nyhed, 24. april 2024

Hos Live Company har vi over 15 års erfaring med dry hire. Dry hire er til dig der kan selv, men mangler det rigtige udstyr. Vi […]

Læs mere