Ny udlejningsside lanceret

Det er med stor glæde vi nu kan offentligøre et projekt der har været undervejs i et stykket tid. Vores helt nye online udlejningskatalog som skal være med til at give et nemt overblik over alle vores produkter. Under de enkelte produkter er det muligt at finde billeder, beskrivelse, specs, manualer, datasheets osv.

Det er muligt at tilføje produkter til kurven, udfylde den ønskede lejeperiode og derefter få tilsendt et uforpligtende tilbud.

Ud over at være et redskab til at finde ud af hvilket udstyr man vil leje, kan siden også bruges som et supportværktøj. Under alle produkterne finder man manualer og andre relevante informationer. På de enkelte produkter er der påsat et label med QR kode, som man kan scanne for at få en genvej til informationerne ude i marken.

Siden er stadig under udvikling, så der vil løbende blive tilføjet nye features. Hvis i synes der er noget der mangler eller har feedback er i meget velkomne til at kontakte os.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

Det rigtige Moving Light til jobbet

Nyhed, 8. april 2024

Moving lights fås i rigtig mange varianter og kvaliteter. Hos Live Company fører vi kun hign end mærker. Vi har et stort udvalg af lamper fra […]

Læs mere

MA3 beholdningen vokser

Nyhed, 2. april 2024

MA Lighting har i årtier været førende inden for lysstyring og er i dag industriens branchestandard inden for lyspulte. Hos Live Company har vi et bredt […]

Læs mere