Ny udlejningsside lanceret

Det er med stor glæde vi nu kan offentligøre et projekt der har været undervejs i et stykket tid. Vores helt nye online udlejningskatalog som skal være med til at give et nemt overblik over alle vores produkter. Under de enkelte produkter er det muligt at finde billeder, beskrivelse, specs, manualer, datasheets osv.

Det er muligt at tilføje produkter til kurven, udfylde den ønskede lejeperiode og derefter få tilsendt et uforpligtende tilbud.

Ud over at være et redskab til at finde ud af hvilket udstyr man vil leje, kan siden også bruges som et supportværktøj. Under alle produkterne finder man manualer og andre relevante informationer. På de enkelte produkter er der påsat et label med QR kode, som man kan scanne for at få en genvej til informationerne ude i marken.

Siden er stadig under udvikling, så der vil løbende blive tilføjet nye features. Hvis i synes der er noget der mangler eller har feedback er i meget velkomne til at kontakte os.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

Ny udlejningsside lanceret

Nyhed, 23. august 2023

Det er med stor glæde vi nu kan offentligøre et projekt der har været undervejs i et stykket tid. Vores helt nye online udlejningskatalog som skal […]

Læs mere

LED-skærm i udlejning

Nyhed, 1. juni 2023

Vi er stolte af nu også at kunne levere LED-skærm til vores kunder. Valget faldt på en 2.6 mm indedørsskærm fra Unilumin. Skærmen har den helt […]

Læs mere