Ny udlejningsside lanceret

Det er med stor glæde vi nu kan offentligøre et projekt der har været undervejs i et stykket tid. Vores helt nye online udlejningskatalog som skal være med til at give et nemt overblik over alle vores produkter. Under de enkelte produkter er det muligt at finde billeder, beskrivelse, specs, manualer, datasheets osv.

Det er muligt at tilføje produkter til kurven, udfylde den ønskede lejeperiode og derefter få tilsendt et uforpligtende tilbud.

Ud over at være et redskab til at finde ud af hvilket udstyr man vil leje, kan siden også bruges som et supportværktøj. Under alle produkterne finder man manualer og andre relevante informationer. På de enkelte produkter er der påsat et label med QR kode, som man kan scanne for at få en genvej til informationerne ude i marken.

Siden er stadig under udvikling, så der vil løbende blive tilføjet nye features. Hvis i synes der er noget der mangler eller har feedback er i meget velkomne til at kontakte os.

Party

Skal vi gøre festen til noget helt speciel med flot lys, god lyd og fede effekter?

Læs mere

Cases

Premiere på Cirkusrevyen 2024

Nyhed, 16. maj 2024

Idag er der premiere på Cirkusrevyen 2024. Vi har igen i år haft fornøjelsen af at være en del af produktionen. I år består revyholdet af […]

Læs mere

Din Dry Hire Partner

Nyhed, 24. april 2024

Hos Live Company har vi over 15 års erfaring med dry hire. Dry hire er til dig der kan selv, men mangler det rigtige udstyr. Vi […]

Læs mere