broker-facebook-post-untitled-page-2

NYE LAMPER FRA ROBE I UDLEJNING

Vi har i de seneste år investeret løbende i nye lamper fra Robe. Nu har vi udvidet udvalget endnu mere.
Vi kan præsentere 3 nye lamper i vores udlejning

Robe T1 Profile

Robe T1 Profile er designet specifikt til at opfylde de udfordrende krav der stilles i tre meget forskellige områder: Teater, TV og tourné.

Den nye revolutionerende MSL (Multi-Spectral Light) LED lyskilde er imponerende kraftig, og tilbyder et kraftigt output i de hvide nuancer uden at gå på kompromis med farverne. Den kan tilmed tilbyde en imponerende høj CRI på over 93, hvilket sikrer flotte naturlige farver.
Lampen er både mulig at styre som en CMY farveblanding eller som RGBAL.

T1 Profile tilbyder også at man nemt via DMX kan styre refreshrate på LED kilden og derved kan sørge for at lyset er flicker free uanset, hvilken kameratype man optager med. Dette gør lampen helt ideel til studiebrug og TV shows.

Robe t1 Profile FS

Robe T1 Profile FS har alle de samme egenskaber som T1 profile, den eneste forskel er at FS modellen har et kamera monteret på siden. Dette kamera kan forbindes direkte til Robes robospot sytem, som gør at lampen kan bruges som følgespot.

Robe Spiider

Robe Spiider er ud over at være en utrolig kraftig LED Wash med eminent farvemix også en hybrid, der kan gøre mere end blot at være en Wash-lampe. Med den store zoom fra 4º-50º og en kegle der selv bliver hard edge ved 4º, kan lampen også bruges som en Beam lampe. Med den indbyggede Flower Effect kan man lave mange stråler der giver en nærmest gobo-agtig effekt – som giver helt nye muligheder.

Party

Skal vi gøre festen til noget helt speciel med flot lys, god lyd og fede effekter?

Læs mere

Cases

Premiere på Cirkusreveyn 2022

Nyhed, 23. maj 2022

Vi har igen i år haft den store fornøjelse at levere lysudstyr og belysningsmester til Cirkusreveyn. I år består revyholdet af Merete Mærkedahl, Niels Olsen, Henrik […]

Læs mere

NYE LAMPER FRA ROBE I UDLEJNING

Nyhed, 10. april 2022

Vi har i de seneste år investeret løbende i nye lamper fra Robe. Nu har vi udvidet udvalget endnu mere. Vi kan præsentere 3 nye lamper […]

Læs mere