NYE LAMPER FRA ROBE I UDLEJNING

Vi har i de seneste år investeret løbende i nye lamper fra Robe. Nu har vi udvidet udvalget endnu mere.
Vi kan præsentere 3 nye lamper i vores udlejning

Robe T1 Profile

Robe T1 Profile er designet specifikt til at opfylde de udfordrende krav der stilles i tre meget forskellige områder: Teater, TV og tourné.

Den nye revolutionerende MSL (Multi-Spectral Light) LED lyskilde er imponerende kraftig, og tilbyder et kraftigt output i de hvide nuancer uden at gå på kompromis med farverne. Den kan tilmed tilbyde en imponerende høj CRI på over 93, hvilket sikrer flotte naturlige farver.
Lampen er både mulig at styre som en CMY farveblanding eller som RGBAL.

T1 Profile tilbyder også at man nemt via DMX kan styre refreshrate på LED kilden og derved kan sørge for at lyset er flicker free uanset, hvilken kameratype man optager med. Dette gør lampen helt ideel til studiebrug og TV shows.

Robe t1 Profile FS

Robe T1 Profile FS har alle de samme egenskaber som T1 profile, den eneste forskel er at FS modellen har et kamera monteret på siden. Dette kamera kan forbindes direkte til Robes robospot sytem, som gør at lampen kan bruges som følgespot.

Robe Spiider

Robe Spiider er ud over at være en utrolig kraftig LED Wash med eminent farvemix også en hybrid, der kan gøre mere end blot at være en Wash-lampe. Med den store zoom fra 4º-50º og en kegle der selv bliver hard edge ved 4º, kan lampen også bruges som en Beam lampe. Med den indbyggede Flower Effect kan man lave mange stråler der giver en nærmest gobo-agtig effekt – som giver helt nye muligheder.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

Premiere på Cirkusrevyen 2024

Nyhed, 16. maj 2024

Idag er der premiere på Cirkusrevyen 2024. Vi har igen i år haft fornøjelsen af at være en del af produktionen. I år består revyholdet af […]

Læs mere

Din Dry Hire Partner

Nyhed, 24. april 2024

Hos Live Company har vi over 15 års erfaring med dry hire. Dry hire er til dig der kan selv, men mangler det rigtige udstyr. Vi […]

Læs mere