MERE ASTERA I UDLEJNING

Igennem de sidste par år har vi udvidet vores sortiment af Astera lamper.
Vi har følgende Astera produkter i udlejning

Astera AX1 Pixeltube

AX1 er et kraftfuldt batteridreven RGBW LED rør perfekt til både teater og events.

LED røret er perfekt til at oplyse mennesker og genstande eller skabe indirekte lyseffekter.
Enheden tillader stor kreativitet, der tilbyder en uendelig række af muligheder.

Astera AX3 Lightdrop

Astera AX3 er en batteridreven RGBW LED lampe perfekt til både teater og events.
AX3 er med sit diskrete design, lave vægt (0,7kg)  og sin utrolig kompakte størrelse en lampe som kan bruges i utrolig mange sammenhæng. Den kan både ligge fladt som upligt, hænge eller stå i sin bøjle, eller sidde fast på metalflader med den indbyggede magnet.

Astera AX9 PowerPar

AX9 PowerPAR er storebroren til Asteras populære AX5 lampe. Den giver med sine 7 x 15W dioder (i alt 105W LED) et meget kraftigt lysoutput i et kompakt design med mange funktioner. Den indbyggede TITAN LED engine med R, G, B, Mint, Amber sørger for høj farvegengivelse på de hvide nuancer (CRI ≥96) samt kraftfulde farver.

Lampen kan med det indbyggede batteri køre trådløst i op til 20 timer eller kables til fast strøm/DMX, den er IP65 for både udendørs og indendørs brug og som alle andre Astera produkter kan den styres trådløst via trådløs DMX eller AsteraApp.

Astera Titan tube

Astera Titan er det Ultimative LED rør til filmproducenter, TV studier eller andet kreativt brug. Lampen har et utrolig højt lysudbytte i både farvet lys, men også i hvidt lys helt fra 1750 til 20.000 kelvin. Lyskvaliteten i det hvide lys er helt i top med en CRI ≥96.

Bruges lampen til kreativ belysning kan lampen deles op i pixels og styres via trådløs eller kablet DMX. Skal lampen bruges på et filmset, kan man enten bruge den indbyggede, meget intuitive, menu på displayet eller via AsteraApp, så en lyspult ikke er nødvendig.

Titan Tubes er IP65 og kan derfor både bruges indendørs og udendørs. Lampen kan køre helt op til 20 timer på det indbyggede batteri. Titan er ekstremt kompakt på kun Ø4,2cm og en længde på 103cm, Titan er i samme familie som Helios og Hyperion tubes på 55cm og 203cm.

Astera Helios Tube

Helios er Titans lille bror, lampen er 0,5m men har alle de samme features som Titan

Astera ART7

CRMX transmitter AsteraBox ART7 CRMX er et interface mellem lys og controller. Det kan bruges som en trådløs DMX sender med CRMX teknologi og fungerer også som interface mellem app og lys. Det indbyggede batteri muliggør en nem og tidsbesparende opsætning, ligesom med alle Asteras produkter.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

Stabilt trådløs DMX i udlejning

Nyhed, 4. marts 2024

Trådløs DMX er gået fra at være et ustabilt produkt man ikke altid kunne regne med, til nu at være klippe stabilt. Med trådløs DMX åbnes […]

Læs mere

GRØN STRØM HOS LIVE COMPANY

Nyhed, 1. marts 2024

Hos Live Company vil vi gerne være med til at bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Dette betyder blandt andet vores strøm kommer fra vedvarende energikilder […]

Læs mere