Me! me! me! Personal monitor

En gang imellem er det okay kun at tænke på sig selv. F.eks når det drejer sig om in-ear monitor. Med ME-1 Personal Monitor controller fra Allen&Heath kan hver musiker helt selv styre hvad de hører i deres in-ear monitors. Systemet tager op til 40 inputs som fri kan mixes på hver station, så alle kan få præcis det mix de ønsker. Bruges systemet med dLive eller GLD mixerne medtages automatisk kanalnavne fra mixeren.
ME-1 kan bruges med stort set alle moderne digitalmixere via den tilhørende ME-U hub, som via forskellige indstikskort kan modtage signal via bl.a. Dante, Waves, MADI og ACE.
Live Company har indkøbt ME-1 og de er på vej direkte på deres første job. Du kan leje dem når de kommer hjem igen om 14 dage!

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

NYE ASTERA PRODUKTER I UDLEJNING

Nyhed, 1. oktober 2022

Igen har vi udvidet vores sortiment af Astera produkter. Denne gang faldt valget på Astera PixelBricks og Astera NYX Bulbs. Astera PixelBrick Udover at være en […]

Læs mere

ASTERA HYPERION I UDLEJNING

Nyhed, 1. september 2022

Efter flere forespørgsler har vi nu fået Astera Hyperion tubes i udlejning.Astera Hyperion er storebror til det velkendte Titan rør. Hyperion er 2 m lang og […]

Læs mere