me-1

Me! me! me! Personal monitor

En gang imellem er det okay kun at tænke på sig selv. F.eks når det drejer sig om in-ear monitor. Med ME-1 Personal Monitor controller fra Allen&Heath kan hver musiker helt selv styre hvad de hører i deres in-ear monitors. Systemet tager op til 40 inputs som fri kan mixes på hver station, så alle kan få præcis det mix de ønsker. Bruges systemet med dLive eller GLD mixerne medtages automatisk kanalnavne fra mixeren.
ME-1 kan bruges med stort set alle moderne digitalmixere via den tilhørende ME-U hub, som via forskellige indstikskort kan modtage signal via bl.a. Dante, Waves, MADI og ACE.
Live Company har indkøbt ME-1 og de er på vej direkte på deres første job. Du kan leje dem når de kommer hjem igen om 14 dage!

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

Premiere på Cirkusreveyn 2022

Nyhed, 23. maj 2022

Vi har igen i år haft den store fornøjelse at levere lysudstyr og belysningsmester til Cirkusreveyn. I år består revyholdet af Merete Mærkedahl, Niels Olsen, Henrik […]

Læs mere

NYE LAMPER FRA ROBE I UDLEJNING

Nyhed, 10. april 2022

Vi har i de seneste år investeret løbende i nye lamper fra Robe. Nu har vi udvidet udvalget endnu mere. Vi kan præsentere 3 nye lamper […]

Læs mere