Modeshow i Skater Parken

Igen i år var vi igang under Københavns modeuge. Modebrandet MUNTHE havde valgt at afholde deres show i Copenhagen Skaterpark, som lagde stilen for showet, der blandt andet involverede et skater show med et par af de bedste af parkens daglige brugere.

Vores opgave var at lave en god, jævn belysning af catwalken og fotoområdet, med fokus på godt fotolys. Fotograferne er modeshowets stjernevidner, og deres billeder skal formidle designerens visioner ud til alle de potentielle købere som sidder ude i verden bag deres skærme og følger med. Dette blev løst i tæt samarbejde med lysdesigner Mark P Jones. Mark ved at det er vigtigt at belysningen ikke bare er jævn, men også matcher lokalet og især baggrunden godt. I dette tilfælde var der store ovenlysvinduer, så en del af opgaven var at matche det naturlige dagslys så godt som muligt. Dette er vigtigt for at tøjets farver fremstår rigtigt på billederne.
Vi leverede udover lyset komplet lydløsning og videobillede af catwalken til backstage, hvilket hjælper modellerne til at komme ud på det helt rigtige tidspunkt, så sammenspillet på catwalken bliver perfekt.

Der kan man ses flere billeder fra showet ved at følge dette link.

Skal du afholde modeshow og har brug for hjælp med de tekniske løsninger, så kontakt os på tlf 77 34 86 02

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

SUPERMAGT indtager Danmark

Nyhed, 8. marts 2024

Vi er stolte over at have været leverandør af lysudstyret til satiregruppen MAGT’s seneste succesfulde show, “SUPERMAGT“, som har været rundt i landet de sidste 5 […]

Læs mere

Stabilt trådløs DMX i udlejning

Nyhed, 4. marts 2024

Trådløs DMX er gået fra at være et ustabilt produkt man ikke altid kunne regne med, til nu at være klippe stabilt. Med trådløs DMX åbnes […]

Læs mere