Nyheder i lysafdelingen

Hos Live Company har vi haft en travl sommer. Det betyder at vi har været ude og investere i mere udstyr, blandt andet til lysafdelingen.

Vi har udvidet antallet af Robe Robin DL4S. DL4S er en spændende profil movinghead med knive. Lampen er meget alsidig og kan derfor bruges til de fleste ting. Lampen er med LED dioder, så der er også minimalt strømforbrug, varmeafledning og støj.

www.robe.cz/products/article/robinR-dl4s-profile/

Vi har også udvidet antallet af Robe Robin 300 LED Wash, så vi nu har 20 stk. 300 LED Wash er en effektiv wash movinghead med godt output, og så er vi især meget glade for at der en tophat, hvilket gør at lampen kan være meget diskret. Og så er den nem at montere.

www.robe.cz/products/article/robin-300-ledwash/

Grundet den store efterspørgsel på Smartbats, har vi også udvidet antallet af dem. Vi har nu 63 sorte smartbats, de kan lejes i kasser af 9 eller tasker af 4. Smartbat er en lille batterilampe, som kan bruges til uplight og lignende. Lamperne er særligt velegnede til produktioner og lokationer hvor der enten ikke skal ligge kabler på gulvet eller er dårlig adgang til strøm, men det at man slipper for at trække kabler til lamperne gør også og de er meget hurtige og nemme at opstille.

www.musiclights.it/product/SMARTBAT

Men vi har ikke kun udvidet, vi har også købt helt nye ting til vores produktsortiment. Vi har nemlig købt den nye Phantom Hazer fra Peasoup. Denne hazer kører på CO2 og kan lave de fineste partikler. Hazeren kan altså bruges til de allermest krævende opgaver, fx til middage, teater eller andre events, hvor publikum helst ikke skal lægge mærke til røgen i lokalet før den synliggøres af lyset.

www.pea-soup.com/phantom-hazer.shtml

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om udstyret eller have et uforpligtende tilbud.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

Ny udlejningsside lanceret

Nyhed, 23. august 2023

Det er med stor glæde vi nu kan offentligøre et projekt der har været undervejs i et stykket tid. Vores helt nye online udlejningskatalog som skal […]

Læs mere

LED-skærm i udlejning

Nyhed, 1. juni 2023

Vi er stolte af nu også at kunne levere LED-skærm til vores kunder. Valget faldt på en 2.6 mm indedørsskærm fra Unilumin. Skærmen har den helt […]

Læs mere