grøn smiley

BESØG FRA ARBEJDSTILSYNET

Live Company har i dag haft besøg fra arbejdstilsynet, som gennemgik vores lager, kontor og arbejdsmetoder i marken. Når vi løser opgaver er det vigtigt for os, at ikke blot resultatet er i orden, men at processen med at komme frem til et godt resultat foregår på en god og sikker måde, hvor hverken udstyr, personale eller omgivelser lider overlast. Det betyder bl.a. at udstyret tilpasses så der skal løftes mindst muligt, og der hvor løft ikke kan undgås placeres håndtag på en måde så løft kan foregå i den bedst mulige arbejdsstilling.

Vi tror på at denne indstilling kommer kunderne og deres gæster til gode i sidste ende, da vores personale aldrig bliver så trætte og udkørte at de laver sikkerheds- eller afviklingsmæssige fejl, og dermed får kunden et produkt som ikke bare er teknisk i orden, men et event som eksekveres med overskud og uden unødige risici.

Vi blev da også belønnet med en flot, grøn smiley. Tak for det!

Party

Skal vi gøre festen til noget helt speciel med flot lys, god lyd og fede effekter?

Læs mere

Cases

Premiere på Cirkusreveyn 2022

Nyhed, 23. maj 2022

Vi har igen i år haft den store fornøjelse at levere lysudstyr og belysningsmester til Cirkusreveyn. I år består revyholdet af Merete Mærkedahl, Niels Olsen, Henrik […]

Læs mere

NYE LAMPER FRA ROBE I UDLEJNING

Nyhed, 10. april 2022

Vi har i de seneste år investeret løbende i nye lamper fra Robe. Nu har vi udvidet udvalget endnu mere. Vi kan præsentere 3 nye lamper […]

Læs mere