BESØG FRA ARBEJDSTILSYNET

Live Company har i dag haft besøg fra arbejdstilsynet, som gennemgik vores lager, kontor og arbejdsmetoder i marken. Når vi løser opgaver er det vigtigt for os, at ikke blot resultatet er i orden, men at processen med at komme frem til et godt resultat foregår på en god og sikker måde, hvor hverken udstyr, personale eller omgivelser lider overlast. Det betyder bl.a. at udstyret tilpasses så der skal løftes mindst muligt, og der hvor løft ikke kan undgås placeres håndtag på en måde så løft kan foregå i den bedst mulige arbejdsstilling.

Vi tror på at denne indstilling kommer kunderne og deres gæster til gode i sidste ende, da vores personale aldrig bliver så trætte og udkørte at de laver sikkerheds- eller afviklingsmæssige fejl, og dermed får kunden et produkt som ikke bare er teknisk i orden, men et event som eksekveres med overskud og uden unødige risici.

Vi blev da også belønnet med en flot, grøn smiley. Tak for det!

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

NYE ASTERA PRODUKTER I UDLEJNING

Nyhed, 1. oktober 2022

Igen har vi udvidet vores sortiment af Astera produkter. Denne gang faldt valget på Astera PixelBricks og Astera NYX Bulbs. Astera PixelBrick Udover at være en […]

Læs mere

ASTERA HYPERION I UDLEJNING

Nyhed, 1. september 2022

Efter flere forespørgsler har vi nu fået Astera Hyperion tubes i udlejning.Astera Hyperion er storebror til det velkendte Titan rør. Hyperion er 2 m lang og […]

Læs mere