Statskundskabs-revy 2015

Institut for Statskundskab. Det lyder tørt, men lige under overfladen lurer der fest, farver og politisk humor i verdensklasse. De studerende stabler hvert år, på tværs af årgangene, en imponerende revy på benene, og 2015 var bestemt ingen undtagelse.
Under titlen “Over grænsen inden den lukker” blev der gjort grin med grænsepolitik, tilsat Huset på Christianshavn og Lilleper til hverdagen i ministerierne og afholdt Syltedyst mellen tidligere og nuværende statsministre. Kun afbrudt af svedige hits leveret fra revyens band.
Live Company leverede teknikken som bl.a. inkluderede fuld lydpakke med 64 kanaler, trådløse headsets og Shure ULXD mikrofoner, AVIOM monitormix til musikerne, fuld lyspakke med bl.a. Robe Robin 300 LED Wash movingheads og pult fra GrandMA. Det blev også til både foroptagede og live videoklip på skærmen bag scenen – bl.a. med Søren Espersen som kunne fortælle at vi allesammen burde tage en pause på 10-15 år så vi ku få os noget dannelse.
Forestillingen havde over 2000 besøgende på 3 dage.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

NYE ASTERA PRODUKTER I UDLEJNING

Nyhed, 1. oktober 2022

Igen har vi udvidet vores sortiment af Astera produkter. Denne gang faldt valget på Astera PixelBricks og Astera NYX Bulbs. Astera PixelBrick Udover at være en […]

Læs mere

ASTERA HYPERION I UDLEJNING

Nyhed, 1. september 2022

Efter flere forespørgsler har vi nu fået Astera Hyperion tubes i udlejning.Astera Hyperion er storebror til det velkendte Titan rør. Hyperion er 2 m lang og […]

Læs mere