statskundskabsrevy

Statskundskabs-revy 2015

Institut for Statskundskab. Det lyder tørt, men lige under overfladen lurer der fest, farver og politisk humor i verdensklasse. De studerende stabler hvert år, på tværs af årgangene, en imponerende revy på benene, og 2015 var bestemt ingen undtagelse.
Under titlen “Over grænsen inden den lukker” blev der gjort grin med grænsepolitik, tilsat Huset på Christianshavn og Lilleper til hverdagen i ministerierne og afholdt Syltedyst mellen tidligere og nuværende statsministre. Kun afbrudt af svedige hits leveret fra revyens band.
Live Company leverede teknikken som bl.a. inkluderede fuld lydpakke med 64 kanaler, trådløse headsets og Shure ULXD mikrofoner, AVIOM monitormix til musikerne, fuld lyspakke med bl.a. Robe Robin 300 LED Wash movingheads og pult fra GrandMA. Det blev også til både foroptagede og live videoklip på skærmen bag scenen – bl.a. med Søren Espersen som kunne fortælle at vi allesammen burde tage en pause på 10-15 år så vi ku få os noget dannelse.
Forestillingen havde over 2000 besøgende på 3 dage.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

PREMIERE PÅ SKOVENS DRONNING

Nyhed, 7. oktober 2019

I lørdags havde Eventyrteatret premiere på deres nye familiemusical “Skovens Dronning” som spiller i glassalen i tivoli. Vi har igen i år haft fornøjelsen af at […]

Læs mere

Højtalere fra Meyer Sound i udlejning

Nyhed, 8. juli 2019

Så blev det både højt og dybt på samme tid! Vores nye PA er ankommet, og har allerede været på de første to jobs på hhv […]

Læs mere