Statskundskabs-revy 2015

Institut for Statskundskab. Det lyder tørt, men lige under overfladen lurer der fest, farver og politisk humor i verdensklasse. De studerende stabler hvert år, på tværs af årgangene, en imponerende revy på benene, og 2015 var bestemt ingen undtagelse.
Under titlen “Over grænsen inden den lukker” blev der gjort grin med grænsepolitik, tilsat Huset på Christianshavn og Lilleper til hverdagen i ministerierne og afholdt Syltedyst mellen tidligere og nuværende statsministre. Kun afbrudt af svedige hits leveret fra revyens band.
Live Company leverede teknikken som bl.a. inkluderede fuld lydpakke med 64 kanaler, trådløse headsets og Shure ULXD mikrofoner, AVIOM monitormix til musikerne, fuld lyspakke med bl.a. Robe Robin 300 LED Wash movingheads og pult fra GrandMA. Det blev også til både foroptagede og live videoklip på skærmen bag scenen – bl.a. med Søren Espersen som kunne fortælle at vi allesammen burde tage en pause på 10-15 år så vi ku få os noget dannelse.
Forestillingen havde over 2000 besøgende på 3 dage.

Party

Skal vi gøre festen til noget helt speciel med flot lys, god lyd og fede effekter?

Læs mere

Cases

Ny udlejningsside lanceret

Nyhed, 23. august 2023

Det er med stor glæde vi nu kan offentligøre et projekt der har været undervejs i et stykket tid. Vores helt nye online udlejningskatalog som skal […]

Læs mere

LED-skærm i udlejning

Nyhed, 1. juni 2023

Vi er stolte af nu også at kunne levere LED-skærm til vores kunder. Valget faldt på en 2.6 mm indedørsskærm fra Unilumin. Skærmen har den helt […]

Læs mere