Konference i Sverige

På Luftkastellet i Malmø holdt Akzo Nobel, som er kendt verden over for maling og coating i industriel kvalitet, en to-dages medarbejderkonference med fokus på vækst og strømlining.

Den flotte bygning var delt op i en stor hovedscene med en smukt udsigt over Øresundsbroen som baggrund og fire breakoutrum i hver deres farve.

På billedsiden leverede vi tre 4m 16:9 lærreder med lysstærke projektorer nedhængt fra loftet. På skærmene blev der vist flere powerpoints og videoindslag – både reklamefilm og videopostkort fra andre afdelinger af firmaet. Videoafviklingen blev varetaget af Rolands helt nye V-40HD billedmixer med en meget nem og overskuelig brugerflade, og materialet til skærmene blev afviklet på vores redundante video- og audioafviklingsplatform.

Godt og alsidigt udstyr er utroligt vigtigt selv til opgaver som ikke virker komplekse, for det er mere reglen end undtagelsen at der kommer rettelser i materialet undervejs, og gerne i sidste øjeblik. Dygtige talere indretter deres budskabver i forhold til hvad dagen ellers har budt på, og hvor tilhørerne befinder sig lige nu, hvilket betyder at vi skal være klar til at omstille os og være fleksible og hjælpsomme – for måske er der kun et minut til at slette eller rette 4 slides fra en præsentation, eller lægge et “fade to black” in i en film, så den slutter tidligere.

I hver af de fire breakoutrum var der opsat et mindre lærred med projektor til afvikling af præsentationer og yderligere videoer til at hjælpe med arbejdet i de enkelte workshops.

I alle rum var der opsat lydanlæg med trådløse headsets og med tilslutning af computer.
Vi benyttede d&b Q1, Q7 og Q-SUB på store scene og L’Acoustics 8XT i breakoutrummene. Alt trådløst udstyr var Shures helt nye digitale ULXD og headsets var danske DPA Microphones 4066 som giver perfekt pasform og verdensklasse lyd.

Om aftenen på førstedagen var der middag med live musik og awardshow, hvor medarbejdere som havde gjort sig særligt fortjent blev æret og hædret. Det hele blev afrundet med nogle timers god og varieret dansemusik og festbelysning inden busserne gik til hotellet så alle kunne være klar til dagen efter.

Til et sådant arrangement går det meste af vores energi på at sikre at afviklingen forløber gnidningsfrit, men vi bruger vores overskud på at hjælpe talerne så godt vi kan, og sørge for at de føler sig trygge på scenen – på den måde kommer budskabet bedst ud, og alle kommer glade og opfriskede ud fra arrangementet.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

DANMARKS FØRSTE ECL PAR IPMFC I UDLEJNING

Nyhed, 20. november 2023

I dag har vi fornøjelsen af at tilføje endnu et Prolights produkt i udlejningsportfolien. Den helt nye EclPar IPMFC. En 100 watt RGBWW single source LED […]

Læs mere

Premiere på Peter Pan

Nyhed, 17. oktober 2023

I efterårsferien spiller Eventyrteatrets årlige familiemusical i Glassalen i Tivoli. Igen i år har vi haft fornøjelsen at levere lysdesign og udstyr. I år spiller Eventyrteatret […]

Læs mere