Shure PSM900 in-ear

Fordelene ved in-ear monitorering er mange.
Bl.a. holdes lydniveauet på scenen nede hvilket giver bedre separation mellem instrumenterne ind i mixerpulten, men det betyder også at det lydniveau der spilles ind i ørerne på de optrædende musikere kan reduceres drastisk uden at det går ud over lydkvaliteten – faktisk tvært imod – og det reducerer risikoen for øreskader. Med in-ear monitors får musikerne på scenen total bevægelsesfrihed, da de ikke skal tænke over om de nu er i nærheden af en scenemonitor så de kan høre hvad de spiller. Lyden fra scenemonitors som spiller høt ødelggger eller degraderer tit lydkvaliteten for de første par rækker af tilskuere, men også dette undgåes når musikerne bruger in-ear monitors.

PSM900 fra Shure er et af de nyeste skud på stammen når det kommer til in-ear monitoring til scenebrug. Systemet er et af de bedst lydende af slagsen, og tilbyder ud over god lyd en meget stabil transmission uden støj og udfald, som man ellers har måttet døje med på denne type systemer tidligere.

Systemet kommer med Shure SCL3 propper, og kan suppleres med ekstra beltpacks, hvis flere musikere vil lytte ind på det samme signal.

Party

Skal vi gøre festen til noget helt speciel med flot lys, god lyd og fede effekter?

Læs mere

Cases

SUPERMAGT indtager Danmark

Nyhed, 8. marts 2024

Vi er stolte over at have været leverandør af lysudstyret til satiregruppen MAGT’s seneste succesfulde show, “SUPERMAGT“, som har været rundt i landet de sidste 5 […]

Læs mere

Stabilt trådløs DMX i udlejning

Nyhed, 4. marts 2024

Trådløs DMX er gået fra at være et ustabilt produkt man ikke altid kunne regne med, til nu at være klippe stabilt. Med trådløs DMX åbnes […]

Læs mere