Trådløs lyd til jeres næste event

Mød SOWA Pro XL-højttalerne!

Vi er stolte af at præsentere vores nyeste tilføjelse til lydafdelingen – de trådløse batterihøjttalere fra den danske producent SOWA. Med SOWA Pro XL får du ikke bare fantastisk lydkvalitet, men også en utrolig fleksibilitet, der gør det nemt at skabe en professionel lydoplevelse til alle typer arrangementer – helt uden kabler!

Optimal lyd, uanset hvor dine gæster sidder

En af de største udfordringer ved større events er at sikre, at alle gæster får en god lydoplevelse, især når folk er spredt rundt i forskellige områder af et lokale eller endda udendørs. Her kommer SOWA-højttalerne virkelig til deres ret. Med muligheden for at linke et ubegrænset antal højttalere trådløst sammen, kan du placere dem præcis dér, hvor det er nødvendigt, så lyden rammer alle hjørner af rummet – uden komplicerede kabelopsætninger eller bekymringer om strømforsyning.

Lang batteritid og hurtig opladning

SOWA Pro XL-højttalerne er designet til at klare lange arrangementer. Med en imponerende batteritid på op til 15 timer ved 80% volumen kan du roligt planlægge en hel dags event uden at skulle tænke på opladning. Og skulle du have brug for at genoplade dem, tager det kun 3 timer at lade dem op fra 0% til 100%, hvilket betyder, at du hurtigt er tilbage på sporet, hvis der skulle være behov for det mellem arrangementer.

Individuel kontrol for perfekt tilpasning

Hver højttaler kommer med individuelle kontroller for delay og volumen, så du kan finjustere lyden præcis, som du ønsker. Dette er især praktisk i større rum eller udendørs områder, hvor du måske har brug for at synkronisere lyden mellem flere højttalere. Med muligheden for at justere dleay og lydniveauet direkte på hver højttaler får du fuld kontrol over lydspredningen – perfekt til alt fra konferencer til koncerter.

Nemt at sætte op – ingen kabler, ingen besvær

En af de største fordele ved SOWA Pro XL er den kabelfri opsætning. Du slipper for besværet med at trække kabler hen over gulvet, hvilket ikke kun gør installationen nemmere, men også gør eventområdet mere sikkert og elegant. Det betyder mindre forberedelsestid, færre tekniske udfordringer og mere tid til at fokusere på, hvad der virkelig betyder noget – at skabe en uforglemmelig oplevelse for dine gæster.

Perfekt til både små og store events

Uanset om du skal afholde et mindre seminar, en reception eller en stor koncert, er SOWA Pro XL-højttalerne en ideel løsning. Deres alsidighed gør dem velegnede til både indendørs og udendørs arrangementer, og den trådløse funktionalitet giver dig maksimal fleksibilitet, når du skal placere dem.

Kontakt os for udlejning

Er du klar til at tage lydkvaliteten til dit næste event til nye højder? Kontakt os for at høre mere om priser og udlejningsmuligheder. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning, så du kan levere en lydoplevelse i topklasse.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

Premiere på Pinocchio

Nyhed, 8. oktober 2024

I lørdags havde Eventyrteatret premiere på deres nye familie-musical PINOCCHIO, som spiller i Glassalen i Tivoli. Vi er stolte af igen i år at have leveret […]

Læs mere

Trådløs lyd til jeres næste event

Nyhed, 3. oktober 2024

Mød SOWA Pro XL-højttalerne! Vi er stolte af at præsentere vores nyeste tilføjelse til lydafdelingen – de trådløse batterihøjttalere fra den danske producent SOWA. Med SOWA […]

Læs mere