Premiere på Pinocchio

I lørdags havde Eventyrteatret premiere på deres nye familie-musical PINOCCHIO, som spiller i Glassalen i Tivoli. Vi er stolte af igen i år at have leveret lysdesign og teknisk mandskab til lysdelen af denne spektakulære forestilling, hvor det klassiske eventyr er blevet fortolket på ny.

Årets opsætning af PINOCCHIO tager publikum med til et futuristisk univers fyldt med kunstig intelligens og robotter. Dette krævede en innovativ scenografi, som vi har haft fornøjelsen af at understøtte med et avanceret lysdesign, der matcher forestillingens futuristiske tema.

For at skabe de unikke lyseffekter i dette fremtidsunivers har vi installeret 130 meter pixelstyret LED-bånd, som styres gennem vores avancerede MADRIX-software. Årets lysopsætning inkluderer også flere spændende nyheder, herunder vores nyeste tilføjelse, Robe Painte, som er perfekt tilpasset Glassalens scene med dens begrænsede højde.

Derudover har vi anvendt Astera Titan og Helios Tubes, som med deres batteridrevne og trådløse DMX-styring skaber maksimal fleksibilitet i en opsætning, hvor scenografiske elementer konstant er i bevægelse.

Årets lyspakke inkluderer også:

PINOCCHIO spiller frem til den 20. oktober i Glassalen i Tivoli. For mere information om forestillingen og billetter, besøg Eventyrteatrets hjemmeside.

Foto Thomas Hergaard

Party

Skal vi gøre festen til noget helt speciel med flot lys, god lyd og fede effekter?

Læs mere

Cases

Premiere på Pinocchio

Nyhed, 8. oktober 2024

I lørdags havde Eventyrteatret premiere på deres nye familie-musical PINOCCHIO, som spiller i Glassalen i Tivoli. Vi er stolte af igen i år at have leveret […]

Læs mere

Trådløs lyd til jeres næste event

Nyhed, 3. oktober 2024

Mød SOWA Pro XL-højttalerne! Vi er stolte af at præsentere vores nyeste tilføjelse til lydafdelingen – de trådløse batterihøjttalere fra den danske producent SOWA. Med SOWA […]

Læs mere