AV-udstyr til Events og Konferencer

Leder du efter professionelt AV-udstyr til leje? Hos Live Company har vi mange års erfaring med udlejning af AV-teknik til events, konferencer og teater. Vi hjælper dig med at finde den perfekte løsning til dit næste projekt, uanset om du har brug for fladskærme, LED-skærme eller projektorer.

Når du lejer AV-udstyr, er der flere faktorer, der bør tages i betragtning:

  • Hvor mange deltagere forventer du?
  • Hvad skal der vises på skærmene?
  • Er lokalet lyst eller mørkt?

Herunder kan du læse om de forskellige typer AV-udstyr, vi tilbyder til leje.

Fladskærme til leje

Fladskærme er ideelle til mindre arrangementer som konferencer, messestande eller ved indgange for at vise dagsprogrammer eller informationer. Vi tilbyder fladskærme i mange størrelser, som kan monteres på diskrete stativer eller hænges op. Fladskærme bruges ofte som “comfort monitors” foran scenen, så taleren kan følge med i præsentationen uden at skulle vende sig om.

Har du brug for at leje fladskærme til dit arrangement? Vores fladskærme er en oplagt løsning til mindre og mellemstore lokaler.

LED-skærme til leje

LED-skærme er en populær løsning til større events. Vores LED-skærme har en imponerende høj opløsning, og med vores URMIII 2.6 LED-skærm er pixelafstanden kun 2,6 mm. Skærmene opbygges i fleksible moduler på 50×50 cm, så du kan få præcis den størrelse, du har brug for. LED-skærme er en god løsning både i lyse og mørke omgivelser, da lysstyrken kan tilpasses efter behov.

Leder du efter LED-skærme til leje? Vores skærme kan bruges til alt fra konferencer til kreative baggrunde ved koncerter eller teaterforestillinger.

Projektor og lærred til leje

Vi tilbyder projektorer og lærreder i forskellige størrelser til leje, som kan bruges til både front- og bagprojektion. Bagprojektion er ideel, når taleren skal stå foran lærredet uden at forstyrre billedet. Projektor og lærred er ofte en billigere løsning end LED-skærme, men det kræver mørkere omgivelser for at sikre et klart billede.

Har du brug for at leje projektor og lærred til dit event? Vores løsninger er perfekte til større skærmvisninger og teaterproduktioner, hvor der skal projiceres billeder eller video som en del af scenografien.

Udlejning af professionelt AV-udstyr

Hos Live Company tilbyder vi udlejning af alt fra fladskærme til LED-skærme og projektorer. Vores erfarne team står klar til at hjælpe dig med at finde den løsning, der passer bedst til dit behov og dit budget. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med leje af AV-udstyr til dit næste event.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

AV-udstyr til Events og Konferencer

Nyhed, 22. oktober 2024

Leder du efter professionelt AV-udstyr til leje? Hos Live Company har vi mange års erfaring med udlejning af AV-teknik til events, konferencer og teater. Vi hjælper […]

Læs mere

Premiere på Pinocchio

Nyhed, 8. oktober 2024

I lørdags havde Eventyrteatret premiere på deres nye familie-musical PINOCCHIO, som spiller i Glassalen i Tivoli. Vi er stolte af igen i år at have leveret […]

Læs mere