Roskilde festival 2024

Igen i år havde vi fornøjelsen af at levere lys, lyd og mandskab til Roskilde Festivals scene PLATFORM.

Platform, som er placeret i Art Zone, er et unikt scenerum dedikeret til hybridformater, performances, dans, kunst og musik. Scenens dynamiske rammer bringer publikum og kunstnere tæt sammen og skaber særlige, sanselige oplevelser.

Scenen er omgivet af publikum på alle sider og udfordrer den traditionelle måde, man oplever artister på. Dette kræver også en ny tilgang til vores arbejde, og det har været en stor fornøjelse at bidrage til denne innovative proces.

Lyden på PLATFORM spiller i 360 grader, både under scenetaget og på gulvet. PA-systemet er baseret på højtalere fra Meyer Sound, herunder modellerne Ultra-X 40, Ultra-X 42, Ultra-X 20 og 750-LCF subwoofers. Hele opsætningen styres af en Galileo Galaxy 816 controller, som gør det muligt at overvåge og tilpasse systemet afhængigt af, hvor artisten vælger at placere sig på platformen. Lyden mixes på et dLive-system bestående af en C3500, CDM32 og flere DX168-bokse.

Lyset på PLATFORM består blandt andet af over 150 Astera-produkter, som er monteret i et system af mere end 200 meter MX-rør. Opsætningen inkluderer 88 Titanstubes og 63 PixelBricks, der er pixelmappet via MADRIX for at skabe unikke lyseffekter. Desuden er der monteret 15 Robe EDBeam 150’ere i loftet til frontlys og effekter. Hele lysshowet styres fra FOH på en MA3 Light.

Lysdesignet er udført af Amalie Solander.

Vi takker for et fantastisk samarbejde og ser frem til næste år!

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

Premiere på Pinocchio

Nyhed, 8. oktober 2024

I lørdags havde Eventyrteatret premiere på deres nye familie-musical PINOCCHIO, som spiller i Glassalen i Tivoli. Vi er stolte af igen i år at have leveret […]

Læs mere

Trådløs lyd til jeres næste event

Nyhed, 3. oktober 2024

Mød SOWA Pro XL-højttalerne! Vi er stolte af at præsentere vores nyeste tilføjelse til lydafdelingen – de trådløse batterihøjttalere fra den danske producent SOWA. Med SOWA […]

Læs mere