Røg, lowfog og haze i udlejning

Røg og haze bruges jævnligt i event, koncert og teaterbranchen til at forstærke det visuelle udtryk lyset skaber. Det kan være denne tynde haze der fremhæver keglerne i luften eller den tunge lowfog som kravler langs gulvet.
Hos Live Company har vi et bredt udvalg af røgmaskiner og hazere i udlejning. Når du skal leje hazer eller røgmaskiner hos os hjælper vi dig med at finde det helt rette produkt til din produktion.


MDG ATMe Hazer

ATMe hazeren fra MDG er en højkvalitets hazer der producerer ultra fine haze partikler. Med den lange “hang time” fyldes nemt store venues.
Den har justerbare output via dmx, og er extrem stille.
Den har markedets laveste Co2 og væskeforbrug.

Pea Soup Phantom Hazer

Pea Soup Phantom hazer producere næsten usynlig haze, lige indtil lysstråler passere gennem hazen. Med markedets mindste haze partikler på kun 0.2 micron er den perfekt til de mest krævende produktioner.
Væskeforbruget er helt nede på 0,2l på 8 timer.


Smoke Factory Tour Hazer

Tour Hazer II er en 2 kanals kontrolleret hazer. Fan og output bliver kontrolleret individuelt som gør den enormt fleksibel. Hazeren kommer i indbygget i en kompakt flightcase der gør den helt optimal til turne. Denne hazer kræver ikke CO2, men kun væske. Dette gør den også optimal til mindre venues.

Martin Jem Glaciator Dynamic

Jem Glaciator Dynamic er industriledende røgmaskine inde for lowfog. I den nye version, er den mere kompakt og støjer mindre. Glaciatoren producere en lækker “tungrøg” der kravler langs scenen. Maskinen kan både bruges til teater, koncert, tv og events. Den kan styres også styres over dmx. Sammen med maskinen har vi diverse tilbehør i udlejning. Såsom slanger og “Fog blades” som kan være med til at styre røgen.

Martin Jem ZR44

Ingen lang beskrivelse er nødvendig for Jem ZR44 gennem flere årtier har Martins røgmaskiner været førende i branchen. Jem ZR 44 skal bruges når et stort output er nødvendig.

Antari Z1200II

Kompakt dmx styret røgmaskine til teater, event og koncerter. Maskinen mulighed for ophæng, og forskellige væsker alt efter hvor lang tid røgen skal “hænge”


Antari AF-3 Fan

Når man bruger røg og haze er der ofte et ønske om at styre retningen på det også. Men AF-3 Fan kan man via DMX blæse røgen i den rigtige retning.

Hos Live Company har vi flere forskellige væsker til vores udlejningsmaskiner. Vi hjælper altid med at vejlede hvad der er det rigtige til lige netop jeres produktion.

Hvis du vil læse mere om produkterne eller finde andre produkter du kan leje til dit næste projekt, kan vi anbefale at tage et kig på vores udlejningsside.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

Din Dry Hire Partner

Nyhed, 24. april 2024

Hos Live Company har vi over 15 års erfaring med dry hire. Dry hire er til dig der kan selv, men mangler det rigtige udstyr. Vi […]

Læs mere

Premiere på Snedronningen

Nyhed, 15. april 2024

I weekenden havde Ballerup Ungdomskole premiere på dette års musical “Snedronnigen” som er deres egen fortolkning af det klassiske eventyr fyldt med musik fra danske kunstnere. […]

Læs mere