Så er der landet HydraPanel fra Astera

Vi er glade for at kunne meddele, at vi nu har tilføjet Hydra Panel LED-lamper fra Astera til vores udlejningssortiment. Disse holdbare og alsidige LED-lamper er ideelle til en række forskellige applikationer, herunder filmproduktion, TV- og fotografering, scenelys og live-events.

Hydra Panel LED-lamperne har en flad, rektangulær form og er lavet af modstandsdygtigt materiale, der er velegnet til brug i udendørs omgivelser. De er udstyret med en række kraftige LED-lys, der giver en høj lysstyrke og farvenøjagtighed. Deres brugervenlige touchscreen giver brugeren mulighed for at vælge mellem forskellige farvetemperaturer, farver og lysstyrker for at opnå den ønskede effekt.

Hydra Panel LED-lamperne er også alsidige i forhold til strømkilder, da de kan bruges med både batterier og strømforsyning. De er også nemme at transportere og installere, hvilket gør dem til et praktisk valg for alle typer arrangementer.

Party

Skal vi gøre festen til noget helt speciel med flot lys, god lyd og fede effekter?

Læs mere

Cases

Så er der landet HydraPanel fra Astera

Nyhed, 3. april 2023

Vi er glade for at kunne meddele, at vi nu har tilføjet Hydra Panel LED-lamper fra Astera til vores udlejningssortiment. Disse holdbare og alsidige LED-lamper er […]

Læs mere

FLERE PROLIGHTS ECL CT+ I UDLEJNING

Nyhed, 10. januar 2023

Grundet stigende efterspørgsel har vi indkøbt flere LED CT+ profiler fra Prolights. Lampen EclProfile CT+ er en højkvalitets, seks farver LED-profil. Designet til at nå den […]

Læs mere