Så er der landet HydraPanel fra Astera

Vi er glade for at kunne meddele, at vi nu har tilføjet Hydra Panel LED-lamper fra Astera til vores udlejningssortiment. Disse holdbare og alsidige LED-lamper er ideelle til en række forskellige applikationer, herunder filmproduktion, TV- og fotografering, scenelys og live-events.

Hydra Panel LED-lamperne har en flad, rektangulær form og er lavet af modstandsdygtigt materiale, der er velegnet til brug i udendørs omgivelser. De er udstyret med en række kraftige LED-lys, der giver en høj lysstyrke og farvenøjagtighed. Deres brugervenlige touchscreen giver brugeren mulighed for at vælge mellem forskellige farvetemperaturer, farver og lysstyrker for at opnå den ønskede effekt.

Hydra Panel LED-lamperne er også alsidige i forhold til strømkilder, da de kan bruges med både batterier og strømforsyning. De er også nemme at transportere og installere, hvilket gør dem til et praktisk valg for alle typer arrangementer.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

DANMARKS FØRSTE ECL PAR IPMFC I UDLEJNING

Nyhed, 20. november 2023

I dag har vi fornøjelsen af at tilføje endnu et Prolights produkt i udlejningsportfolien. Den helt nye EclPar IPMFC. En 100 watt RGBWW single source LED […]

Læs mere

Premiere på Peter Pan

Nyhed, 17. oktober 2023

I efterårsferien spiller Eventyrteatrets årlige familiemusical i Glassalen i Tivoli. Igen i år har vi haft fornøjelsen at levere lysdesign og udstyr. I år spiller Eventyrteatret […]

Læs mere