FLERE PRODUKTER FRA ASTERA I UDLEJNING

Vi har i mange år haft flere af ASTERA’s produkter i udlejning. Alle ASTERA’s lamper kan køre trådløs dmx og på batteri.

Vi har følgende i udlejning.

ASTERA AX1 Pixeltube
AX1 er et kraftfuldt batteridreven RGBW LED rør perfekt til både teater og events.
LED røret er perfekt til at oplyse mennesker og genstande eller skabe indirekte lyseffekter.
Enheden tillader stor kreativitet.

ASTERA Titan tube
Titan er det Ultimative LED rør til filmproducenter, TV studier eller andet kreativt brug. Lampen har et utrolig højt lysudbytte i både farvet lys men også i hvid lys helt fra 1750 til 20.000 kelvin. Lyskvaliteten i det hvide lys er helt i top med en CRI ≥96.

Bruges lampen til kreativ belysning kan lampen deles op i pixels og styres via trådløs eller kablet DMX. Skal lampen bruges på et filmset kan man enten bruge den indbygget meget intuitive menu på displayet eller via AsteraApp, så en lyspult ikke er nødvendig.

Titan Tubes er IP65 og kan derfor både bruges Indendørs og udendørs. Lampen kan køre helt op til 20 timer på det indbyggede batteri. Titan er ekstremt kompakt på kun Ø4,2cm og en længde på 103cm

ASTERA Helios tube
0,5m LED tube med 180 grader lys. Helious kan alt det samme som Titan, helios er dog 0,5m lang

ASTERA AX3 Lightdrop
Astera AX3 er en batteridreven RGBW LED lampe perfekt til både teater og events.
AX3 er med sit diskrete design, lave vægt (0,7kg) og sin utrolig kompakte størrelse en lampe som kan bruges i utrolig mange sammenhæng. Den kan både ligge fladt som upligt, hænge eller stå i sin bøjle, eller sidde fast på metalflader med den indbyggede magnet.

ASTERA AX9 POWERPAR

AX9 PowerPAR giver et meget kraftigt lysoutput med sine 7 x 15W dioder.
Den giver med sine 105W LED et meget kraftigt lysoutput i et kompakt design med mange funktioner. Den indbyggede TITAN LED engine med R, G, B, Mint, Amber sørger for høj farvegengivelse på de hvide nuancer (CRI ≥96) samt kraftfulde farver.

Skal du bruge trådløse lamper, så tøv ikke med at kontakte os.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

DANMARKS FØRSTE ECL PAR IPMFC I UDLEJNING

Nyhed, 20. november 2023

I dag har vi fornøjelsen af at tilføje endnu et Prolights produkt i udlejningsportfolien. Den helt nye EclPar IPMFC. En 100 watt RGBWW single source LED […]

Læs mere

Premiere på Peter Pan

Nyhed, 17. oktober 2023

I efterårsferien spiller Eventyrteatrets årlige familiemusical i Glassalen i Tivoli. Igen i år har vi haft fornøjelsen at levere lysdesign og udstyr. I år spiller Eventyrteatret […]

Læs mere