Verdenspremiere på SKAM2

I aften er der verdenspremiere på SKAM2 på Aveny-T. Vi har fornøjelsen af at levere lys, av, truss og belysningsmester til forestillingen, Mikkel Bedsted. SKAM2 er en teaterforestilling baseret på en af de mest populære ungdomsserier i nyere tid, den norske TV-serie af samme navn.

I lyspakken kan man blandt andet finde Robe LEDBeam 150 og Robe DL4S.

På SKAM2 er der intet mindre end 4 videoskærme, som hænger over scenen. Og da publikum sider på alle 4 sider af scenen, vises der under forestillingen live kamerabilleder fra forskellige vinkler på skærmene, så alle får det hele med. Til at styre videoen har vi sat vores nye Arkaos medieserver på opgaven.

Lysdesigner Jacob Rasmussen udtaler ”Det har været en fornøjelse at arbejde med Live Company og deres udstyr på denne forestilling. Det har bare spillet 100%” Skal I bruge lyd, lys, AV eller personale til jeres forestilling så skal i være velkomne til at kontakte os for en snak eller et uforpligtende tilbud.

Party

Skal vi gøre festen til noget helt speciel med flot lys, god lyd og fede effekter?

Læs mere

Cases

Ny udlejningsside lanceret

Nyhed, 23. august 2023

Det er med stor glæde vi nu kan offentligøre et projekt der har været undervejs i et stykket tid. Vores helt nye online udlejningskatalog som skal […]

Læs mere

LED-skærm i udlejning

Nyhed, 1. juni 2023

Vi er stolte af nu også at kunne levere LED-skærm til vores kunder. Valget faldt på en 2.6 mm indedørsskærm fra Unilumin. Skærmen har den helt […]

Læs mere