Verdenspremiere på SKAM2

I aften er der verdenspremiere på SKAM2 på Aveny-T. Vi har fornøjelsen af at levere lys, av, truss og belysningsmester til forestillingen, Mikkel Bedsted. SKAM2 er en teaterforestilling baseret på en af de mest populære ungdomsserier i nyere tid, den norske TV-serie af samme navn.

I lyspakken kan man blandt andet finde Robe LEDBeam 150 og Robe DL4S.

På SKAM2 er der intet mindre end 4 videoskærme, som hænger over scenen. Og da publikum sider på alle 4 sider af scenen, vises der under forestillingen live kamerabilleder fra forskellige vinkler på skærmene, så alle får det hele med. Til at styre videoen har vi sat vores nye Arkaos medieserver på opgaven.

Lysdesigner Jacob Rasmussen udtaler ”Det har været en fornøjelse at arbejde med Live Company og deres udstyr på denne forestilling. Det har bare spillet 100%” Skal I bruge lyd, lys, AV eller personale til jeres forestilling så skal i være velkomne til at kontakte os for en snak eller et uforpligtende tilbud.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

Premiere på Cirkusrevyen 2024

Nyhed, 16. maj 2024

Idag er der premiere på Cirkusrevyen 2024. Vi har igen i år haft fornøjelsen af at være en del af produktionen. I år består revyholdet af […]

Læs mere

Din Dry Hire Partner

Nyhed, 24. april 2024

Hos Live Company har vi over 15 års erfaring med dry hire. Dry hire er til dig der kan selv, men mangler det rigtige udstyr. Vi […]

Læs mere