41679711_477090569471390_2976625061563203584_n

Verdenspremiere på SKAM2

I aften er der verdenspremiere på SKAM2 på Aveny-T. Vi har fornøjelsen af at levere lys, av, truss og belysningsmester til forestillingen, Mikkel Bedsted. SKAM2 er en teaterforestilling baseret på en af de mest populære ungdomsserier i nyere tid, den norske TV-serie af samme navn.

I lyspakken kan man blandt andet finde Robe LEDBeam 150 og Robe DL4S.

På SKAM2 er der intet mindre end 4 videoskærme, som hænger over scenen. Og da publikum sider på alle 4 sider af scenen, vises der under forestillingen live kamerabilleder fra forskellige vinkler på skærmene, så alle får det hele med. Til at styre videoen har vi sat vores nye Arkaos medieserver på opgaven.

Lysdesigner Jacob Rasmussen udtaler ”Det har været en fornøjelse at arbejde med Live Company og deres udstyr på denne forestilling. Det har bare spillet 100%” Skal I bruge lyd, lys, AV eller personale til jeres forestilling så skal i være velkomne til at kontakte os for en snak eller et uforpligtende tilbud.

Party

Skal vi gøre festen til noget helt speciel med flot lys, god lyd og fede effekter?

Læs mere

Cases

Premiere på Cirkusreveyn 2022

Nyhed, 23. maj 2022

Vi har igen i år haft den store fornøjelse at levere lysudstyr og belysningsmester til Cirkusreveyn. I år består revyholdet af Merete Mærkedahl, Niels Olsen, Henrik […]

Læs mere

NYE LAMPER FRA ROBE I UDLEJNING

Nyhed, 10. april 2022

Vi har i de seneste år investeret løbende i nye lamper fra Robe. Nu har vi udvidet udvalget endnu mere. Vi kan præsentere 3 nye lamper […]

Læs mere