“Verden Venter” med Ballerup Ungdomskole

Så fik vi æren af at være med på endnu en fed musical. Denne gang på Ballerup Ungdomskole, som i opfører “Verden Venter”. Det er vores egen designer Peter Clausen der har designet lyset.

Udover lysdesign har vi leveret komplet teknikpakke, som på lyssiden blandt andet har bestået af de helt nye Axcor 300 spot fra Claypaky. Derudover indeholder pakken blandt andet Color forceII, Robe Ledbeam 150, Robe Ledwash 300, Robe DL4S, StudioCOB TW, StudioCOB FC og Phantom hazer.

På lydsiden har vi haft fornøjelsen af at levere pultsetup bestående af Allen & heath flagskib, nemlig dlive S7000. For at give de optimale monitorforhold til musikerne har de hver deres ME-1 controller til personlig monitormix.

Skal I bruge teknik eller personale til jeres musical, er i altid velkomne til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

Ny udlejningsside lanceret

Nyhed, 23. august 2023

Det er med stor glæde vi nu kan offentligøre et projekt der har været undervejs i et stykket tid. Vores helt nye online udlejningskatalog som skal […]

Læs mere

LED-skærm i udlejning

Nyhed, 1. juni 2023

Vi er stolte af nu også at kunne levere LED-skærm til vores kunder. Valget faldt på en 2.6 mm indedørsskærm fra Unilumin. Skærmen har den helt […]

Læs mere