“Verden Venter” med Ballerup Ungdomskole

Så fik vi æren af at være med på endnu en fed musical. Denne gang på Ballerup Ungdomskole, som i opfører “Verden Venter”. Det er vores egen designer Peter Clausen der har designet lyset.

Udover lysdesign har vi leveret komplet teknikpakke, som på lyssiden blandt andet har bestået af de helt nye Axcor 300 spot fra Claypaky. Derudover indeholder pakken blandt andet Color forceII, Robe Ledbeam 150, Robe Ledwash 300, Robe DL4S, StudioCOB TW, StudioCOB FC og Phantom hazer.

På lydsiden har vi haft fornøjelsen af at levere pultsetup bestående af Allen & heath flagskib, nemlig dlive S7000. For at give de optimale monitorforhold til musikerne har de hver deres ME-1 controller til personlig monitormix.

Skal I bruge teknik eller personale til jeres musical, er i altid velkomne til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

NYE ASTERA PRODUKTER I UDLEJNING

Nyhed, 1. oktober 2022

Igen har vi udvidet vores sortiment af Astera produkter. Denne gang faldt valget på Astera PixelBricks og Astera NYX Bulbs. Astera PixelBrick Udover at være en […]

Læs mere

ASTERA HYPERION I UDLEJNING

Nyhed, 1. september 2022

Efter flere forespørgsler har vi nu fået Astera Hyperion tubes i udlejning.Astera Hyperion er storebror til det velkendte Titan rør. Hyperion er 2 m lang og […]

Læs mere