“Verden Venter” med Ballerup Ungdomskole

Så fik vi æren af at være med på endnu en fed musical. Denne gang på Ballerup Ungdomskole, som i opfører “Verden Venter”. Det er vores egen designer Peter Clausen der har designet lyset.

Udover lysdesign har vi leveret komplet teknikpakke, som på lyssiden blandt andet har bestået af de helt nye Axcor 300 spot fra Claypaky. Derudover indeholder pakken blandt andet Color forceII, Robe Ledbeam 150, Robe Ledwash 300, Robe DL4S, StudioCOB TW, StudioCOB FC og Phantom hazer.

På lydsiden har vi haft fornøjelsen af at levere pultsetup bestående af Allen & heath flagskib, nemlig dlive S7000. For at give de optimale monitorforhold til musikerne har de hver deres ME-1 controller til personlig monitormix.

Skal I bruge teknik eller personale til jeres musical, er i altid velkomne til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

Premiere på Cirkusrevyen 2024

Nyhed, 16. maj 2024

Idag er der premiere på Cirkusrevyen 2024. Vi har igen i år haft fornøjelsen af at være en del af produktionen. I år består revyholdet af […]

Læs mere

Din Dry Hire Partner

Nyhed, 24. april 2024

Hos Live Company har vi over 15 års erfaring med dry hire. Dry hire er til dig der kan selv, men mangler det rigtige udstyr. Vi […]

Læs mere