Nye produkter på musical i Herlev

Så er der igen kommet nye produkter i biksen, og vi har fået lysdesigner Mikkel Bedsted til at prøve det hele på Herlev Teater og Revys musical “All Shook Up”.

Se flere billeder her.

På musicalen bruger Mikkel vores helt nye Robe LEDBEAM 150, som løfter opgaven rigtig godt. Lysdesigneren  udtaler: “Denne nye lampe fra Robe kommer helt sikkert til at være min nye standard wash- og beamlampe”.

LEDBEAM 150 er udstyret med 7 kraftige 30 watts dioder og kan zoome fra 4 til 62 grader. Som en lille bonus har vi fået monteret egg-crates, så publikum har mindre indkig i lampen.

Udover LEDBEAMs bliver der brugt vores nye StudioCOB lamper. StudioCOB er en LED parlampe med en 150W RGB diode. Lampen kan enten sprede 15, 30 eller 60 grader, blander utroligt flot og spreder meget jævnt. På dette projekt bliver lampen brugt til at lave toplys og til at belyse de vinduer der ses i siden af scenen.

Der medfølger barndoors til lampen.

På forestillingen bliver de nye LED battens også brugt. Det er en 1m lang pixelstrip med 12 stk RGBW dioder. LED batten har link af både strøm og signal, så man nemt og hurtigt kan få flere lamper efter hinanden. De kan bruges til alt fra toplys og sidelys til rampelys, men også til eksempelvis at lave jævn belysning af vægge eller tæpper.

Af andre produkter på musicalen. Kan nævnes Robe DL4S, Robe 300 LEDWash, ETC Source 4 jr og Peasoup Phantom hazer.

Kunne du tænke dig en pris på leje af nogle af produkterne, eller vil du bare gerne høre mere om mulighederne. Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Party

Skal vi gøre festen til noget helt speciel med flot lys, god lyd og fede effekter?

Læs mere

Cases

FLERE PROLIGHTS ECL CT+ I UDLEJNING

Nyhed, 10. januar 2023

Grundet stigende efterspørgsel har vi indkøbt flere LED CT+ profiler fra Prolights. Lampen EclProfile CT+ er en højkvalitets, seks farver LED-profil. Designet til at nå den […]

Læs mere

CAMEO ZENIT W600 SMD I UDLEJNING

Nyhed, 1. januar 2023

Så er der landet nye udendørslamper i udlejning. Denne gang valgte vi den nye ZENIT W600 SMD fra Cameo. Lampen har massere fede features – Op […]

Læs mere