Nye produkter på musical i Herlev

Så er der igen kommet nye produkter i biksen, og vi har fået lysdesigner Mikkel Bedsted til at prøve det hele på Herlev Teater og Revys musical “All Shook Up”.

Se flere billeder her.

På musicalen bruger Mikkel vores helt nye Robe LEDBEAM 150, som løfter opgaven rigtig godt. Lysdesigneren  udtaler: “Denne nye lampe fra Robe kommer helt sikkert til at være min nye standard wash- og beamlampe”.

LEDBEAM 150 er udstyret med 7 kraftige 30 watts dioder og kan zoome fra 4 til 62 grader. Som en lille bonus har vi fået monteret egg-crates, så publikum har mindre indkig i lampen.

Udover LEDBEAMs bliver der brugt vores nye StudioCOB lamper. StudioCOB er en LED parlampe med en 150W RGB diode. Lampen kan enten sprede 15, 30 eller 60 grader, blander utroligt flot og spreder meget jævnt. På dette projekt bliver lampen brugt til at lave toplys og til at belyse de vinduer der ses i siden af scenen.

Der medfølger barndoors til lampen.

På forestillingen bliver de nye LED battens også brugt. Det er en 1m lang pixelstrip med 12 stk RGBW dioder. LED batten har link af både strøm og signal, så man nemt og hurtigt kan få flere lamper efter hinanden. De kan bruges til alt fra toplys og sidelys til rampelys, men også til eksempelvis at lave jævn belysning af vægge eller tæpper.

Af andre produkter på musicalen. Kan nævnes Robe DL4S, Robe 300 LEDWash, ETC Source 4 jr og Peasoup Phantom hazer.

Kunne du tænke dig en pris på leje af nogle af produkterne, eller vil du bare gerne høre mere om mulighederne. Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

NYE ASTERA PRODUKTER I UDLEJNING

Nyhed, 1. oktober 2022

Igen har vi udvidet vores sortiment af Astera produkter. Denne gang faldt valget på Astera PixelBricks og Astera NYX Bulbs. Astera PixelBrick Udover at være en […]

Læs mere

ASTERA HYPERION I UDLEJNING

Nyhed, 1. september 2022

Efter flere forespørgsler har vi nu fået Astera Hyperion tubes i udlejning.Astera Hyperion er storebror til det velkendte Titan rør. Hyperion er 2 m lang og […]

Læs mere