Matas personalefest

Da Matas holdt personalefest for de 500 mest fremgangsrige ansatte var vi med på Nyborg Strand hotel med teknikken. Vi leverede komplet lyd, lys og videoløsning med d&b Q1 højttalere, Allen&Heath dLive S7000 lydmixer, EAW MW12 monitors, 4 store projektorskærme med live 4-kamera produktion og afvikling af quizshow.

På lyssiden bestod designet af en stor mængde movinglight fra Robe her i blandt 300 LEDwash, 150 LEDBEAM, Pointe, DL4S og Spikie. Ude i salen var der dekolys med smartbats, DL4S for at symbolisere “stars and stripes”, da det jo var Matas’ stjerner der blev festet for. Der var krydset med de store dekolamper ROC1. For at sikre optimal udnyttelse af lyset, brugte vi vores phantom hazer, som sikrer smukke lystråler uden at publikum lægger mærke til at der er røg i luften.

 

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

DANMARKS FØRSTE ECL PAR IPMFC I UDLEJNING

Nyhed, 20. november 2023

I dag har vi fornøjelsen af at tilføje endnu et Prolights produkt i udlejningsportfolien. Den helt nye EclPar IPMFC. En 100 watt RGBWW single source LED […]

Læs mere

Premiere på Peter Pan

Nyhed, 17. oktober 2023

I efterårsferien spiller Eventyrteatrets årlige familiemusical i Glassalen i Tivoli. Igen i år har vi haft fornøjelsen at levere lysdesign og udstyr. I år spiller Eventyrteatret […]

Læs mere