Matas personalefest

Da Matas holdt personalefest for de 500 mest fremgangsrige ansatte var vi med på Nyborg Strand hotel med teknikken. Vi leverede komplet lyd, lys og videoløsning med d&b Q1 højttalere, Allen&Heath dLive S7000 lydmixer, EAW MW12 monitors, 4 store projektorskærme med live 4-kamera produktion og afvikling af quizshow.

På lyssiden bestod designet af en stor mængde movinglight fra Robe her i blandt 300 LEDwash, 150 LEDBEAM, Pointe, DL4S og Spikie. Ude i salen var der dekolys med smartbats, DL4S for at symbolisere “stars and stripes”, da det jo var Matas’ stjerner der blev festet for. Der var krydset med de store dekolamper ROC1. For at sikre optimal udnyttelse af lyset, brugte vi vores phantom hazer, som sikrer smukke lystråler uden at publikum lægger mærke til at der er røg i luften.

 

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

NYE ASTERA PRODUKTER I UDLEJNING

Nyhed, 1. oktober 2022

Igen har vi udvidet vores sortiment af Astera produkter. Denne gang faldt valget på Astera PixelBricks og Astera NYX Bulbs. Astera PixelBrick Udover at være en […]

Læs mere

ASTERA HYPERION I UDLEJNING

Nyhed, 1. september 2022

Efter flere forespørgsler har vi nu fået Astera Hyperion tubes i udlejning.Astera Hyperion er storebror til det velkendte Titan rør. Hyperion er 2 m lang og […]

Læs mere