screen-shot-2017-06-20-at-18-31-51

Matas personalefest

Da Matas holdt personalefest for de 500 mest fremgangsrige ansatte var vi med på Nyborg Strand hotel med teknikken. Vi leverede komplet lyd, lys og videoløsning med d&b Q1 højttalere, Allen&Heath dLive S7000 lydmixer, EAW MW12 monitors, 4 store projektorskærme med live 4-kamera produktion og afvikling af quizshow.

På lyssiden bestod designet af en stor mængde movinglight fra Robe her i blandt 300 LEDwash, 150 LEDBEAM, Pointe, DL4S og Spikie. Ude i salen var der dekolys med smartbats, DL4S for at symbolisere “stars and stripes”, da det jo var Matas’ stjerner der blev festet for. Der var krydset med de store dekolamper ROC1. For at sikre optimal udnyttelse af lyset, brugte vi vores phantom hazer, som sikrer smukke lystråler uden at publikum lægger mærke til at der er røg i luften.

 

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

PREMIERE PÅ SKOVENS DRONNING

Nyhed, 7. oktober 2019

I lørdags havde Eventyrteatret premiere på deres nye familiemusical “Skovens Dronning” som spiller i glassalen i tivoli. Vi har igen i år haft fornøjelsen af at […]

Læs mere

Højtalere fra Meyer Sound i udlejning

Nyhed, 8. juli 2019

Så blev det både højt og dybt på samme tid! Vores nye PA er ankommet, og har allerede været på de første to jobs på hhv […]

Læs mere