Kulturnat og Duné

Når København holder City By Night hedder det Kulturnat, og igen i år var Live Company med rundt omkring i byen. Bland andet med Dúné, som er pladeaktuelle med albummet Delta. De spillede en lækker lille akustisk pop-up koncert i Arnold Busck ved Rundetårn.
Butikken var propfuld af forventningsfulde fans, unge som gamle, da Mathias’ optræden i TV-programmet Toppen af Poppen har eksponeret bandet til en helt ny fangruppe. Der blev spillet numre fra den nye plade til publikums store begejstring, og efterfølgende kunne pladen købes på CD og vinyl, og bandet stod klar til at snakke og signere pladerne.
Inden koncerten nåede vores erhvervspraktikant, Rasmus, som er stor Dúné-fan, at få et billede sammen med sine idoler, som det ses ovenfor. Tak til alle for en super god oplevelse.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

FLERE PROLIGHTS ECL CT+ I UDLEJNING

Nyhed, 10. januar 2023

Grundet stigende efterspørgsel har vi indkøbt flere LED CT+ profiler fra Prolights. Lampen EclProfile CT+ er en højkvalitets, seks farver LED-profil. Designet til at nå den […]

Læs mere

CAMEO ZENIT W600 SMD I UDLEJNING

Nyhed, 1. januar 2023

Så er der landet nye udendørslamper i udlejning. Denne gang valgte vi den nye ZENIT W600 SMD fra Cameo. Lampen har massere fede features – Op […]

Læs mere