Kulturnat og Duné

Når København holder City By Night hedder det Kulturnat, og igen i år var Live Company med rundt omkring i byen. Bland andet med Dúné, som er pladeaktuelle med albummet Delta. De spillede en lækker lille akustisk pop-up koncert i Arnold Busck ved Rundetårn.
Butikken var propfuld af forventningsfulde fans, unge som gamle, da Mathias’ optræden i TV-programmet Toppen af Poppen har eksponeret bandet til en helt ny fangruppe. Der blev spillet numre fra den nye plade til publikums store begejstring, og efterfølgende kunne pladen købes på CD og vinyl, og bandet stod klar til at snakke og signere pladerne.
Inden koncerten nåede vores erhvervspraktikant, Rasmus, som er stor Dúné-fan, at få et billede sammen med sine idoler, som det ses ovenfor. Tak til alle for en super god oplevelse.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

Premiere på Cirkusrevyen 2024

Nyhed, 16. maj 2024

Idag er der premiere på Cirkusrevyen 2024. Vi har igen i år haft fornøjelsen af at være en del af produktionen. I år består revyholdet af […]

Læs mere

Din Dry Hire Partner

Nyhed, 24. april 2024

Hos Live Company har vi over 15 års erfaring med dry hire. Dry hire er til dig der kan selv, men mangler det rigtige udstyr. Vi […]

Læs mere