Kulturnat og Duné

Når København holder City By Night hedder det Kulturnat, og igen i år var Live Company med rundt omkring i byen. Bland andet med Dúné, som er pladeaktuelle med albummet Delta. De spillede en lækker lille akustisk pop-up koncert i Arnold Busck ved Rundetårn.
Butikken var propfuld af forventningsfulde fans, unge som gamle, da Mathias’ optræden i TV-programmet Toppen af Poppen har eksponeret bandet til en helt ny fangruppe. Der blev spillet numre fra den nye plade til publikums store begejstring, og efterfølgende kunne pladen købes på CD og vinyl, og bandet stod klar til at snakke og signere pladerne.
Inden koncerten nåede vores erhvervspraktikant, Rasmus, som er stor Dúné-fan, at få et billede sammen med sine idoler, som det ses ovenfor. Tak til alle for en super god oplevelse.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

Ny udlejningsside lanceret

Nyhed, 23. august 2023

Det er med stor glæde vi nu kan offentligøre et projekt der har været undervejs i et stykket tid. Vores helt nye online udlejningskatalog som skal […]

Læs mere

LED-skærm i udlejning

Nyhed, 1. juni 2023

Vi er stolte af nu også at kunne levere LED-skærm til vores kunder. Valget faldt på en 2.6 mm indedørsskærm fra Unilumin. Skærmen har den helt […]

Læs mere