dune

Kulturnat og Duné

Når København holder City By Night hedder det Kulturnat, og igen i år var Live Company med rundt omkring i byen. Bland andet med Dúné, som er pladeaktuelle med albummet Delta. De spillede en lækker lille akustisk pop-up koncert i Arnold Busck ved Rundetårn.
Butikken var propfuld af forventningsfulde fans, unge som gamle, da Mathias’ optræden i TV-programmet Toppen af Poppen har eksponeret bandet til en helt ny fangruppe. Der blev spillet numre fra den nye plade til publikums store begejstring, og efterfølgende kunne pladen købes på CD og vinyl, og bandet stod klar til at snakke og signere pladerne.
Inden koncerten nåede vores erhvervspraktikant, Rasmus, som er stor Dúné-fan, at få et billede sammen med sine idoler, som det ses ovenfor. Tak til alle for en super god oplevelse.

Party

Skal vi gøre festen til noget helt speciel med flot lys, god lyd og fede effekter?

Læs mere

Cases

Premiere på Cirkusreveyn 2022

Nyhed, 23. maj 2022

Vi har igen i år haft den store fornøjelse at levere lysudstyr og belysningsmester til Cirkusreveyn. I år består revyholdet af Merete Mærkedahl, Niels Olsen, Henrik […]

Læs mere

NYE LAMPER FRA ROBE I UDLEJNING

Nyhed, 10. april 2022

Vi har i de seneste år investeret løbende i nye lamper fra Robe. Nu har vi udvidet udvalget endnu mere. Vi kan præsentere 3 nye lamper […]

Læs mere