Kulturnat og Duné

Når København holder City By Night hedder det Kulturnat, og igen i år var Live Company med rundt omkring i byen. Bland andet med Dúné, som er pladeaktuelle med albummet Delta. De spillede en lækker lille akustisk pop-up koncert i Arnold Busck ved Rundetårn.
Butikken var propfuld af forventningsfulde fans, unge som gamle, da Mathias’ optræden i TV-programmet Toppen af Poppen har eksponeret bandet til en helt ny fangruppe. Der blev spillet numre fra den nye plade til publikums store begejstring, og efterfølgende kunne pladen købes på CD og vinyl, og bandet stod klar til at snakke og signere pladerne.
Inden koncerten nåede vores erhvervspraktikant, Rasmus, som er stor Dúné-fan, at få et billede sammen med sine idoler, som det ses ovenfor. Tak til alle for en super god oplevelse.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

NYE ASTERA PRODUKTER I UDLEJNING

Nyhed, 1. oktober 2022

Igen har vi udvidet vores sortiment af Astera produkter. Denne gang faldt valget på Astera PixelBricks og Astera NYX Bulbs. Astera PixelBrick Udover at være en […]

Læs mere

ASTERA HYPERION I UDLEJNING

Nyhed, 1. september 2022

Efter flere forespørgsler har vi nu fået Astera Hyperion tubes i udlejning.Astera Hyperion er storebror til det velkendte Titan rør. Hyperion er 2 m lang og […]

Læs mere