Dødningebruden

Musical i Ballerup

Igen i år havde Live Company fornøjelsen af at levere lyd og lys til Ballerup Ungdomskoles årlige musical, som i år var Dødningebruden, inspireret af Tim Burtons animationsfilm Corps Bride.
Med et stort hold af professionelle scenekunstnere omkring de mange unge lokale talenter leverede BASK endnu engang varen. Ungdomsskolens årlige musical har med god grund et godt ry, også udenfor kommunens grænser, som musikteater af høj kvalitet for hele familien.

I midten af lydproduktionen fandt man det nye flagskib fra engelske Allen&Heath: dLive S7000, en digital mixer med 128 input kanaler og utroligt mange muligheder for manipulation og processering af lyden, samt selvfølgelig mulighed for multisporsoptagelse, som også blev brugt til at afholde virtuelle lydprøver til en del af programmeringen af scenerne.
Derudover havde vi ophængt et d&b Q1 lydanlæg, og der blev benyttet Shure ULXD trådløse microports.

Lyset, designet af vores egen Peter Clausen, blev hjulpet godt på vej af vores nyindkøbte Robe DL4S profiler, samt Robe 300 LED Wash, Source 4 Junior Zoom samt vores scrollere på Par 64 lamper, som giver et utroligt flot sidelys.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

Premiere på Cirkusrevyen 2024

Nyhed, 16. maj 2024

Idag er der premiere på Cirkusrevyen 2024. Vi har igen i år haft fornøjelsen af at være en del af produktionen. I år består revyholdet af […]

Læs mere

Din Dry Hire Partner

Nyhed, 24. april 2024

Hos Live Company har vi over 15 års erfaring med dry hire. Dry hire er til dig der kan selv, men mangler det rigtige udstyr. Vi […]

Læs mere