Dødningebruden

Musical i Ballerup

Igen i år havde Live Company fornøjelsen af at levere lyd og lys til Ballerup Ungdomskoles årlige musical, som i år var Dødningebruden, inspireret af Tim Burtons animationsfilm Corps Bride.
Med et stort hold af professionelle scenekunstnere omkring de mange unge lokale talenter leverede BASK endnu engang varen. Ungdomsskolens årlige musical har med god grund et godt ry, også udenfor kommunens grænser, som musikteater af høj kvalitet for hele familien.

I midten af lydproduktionen fandt man det nye flagskib fra engelske Allen&Heath: dLive S7000, en digital mixer med 128 input kanaler og utroligt mange muligheder for manipulation og processering af lyden, samt selvfølgelig mulighed for multisporsoptagelse, som også blev brugt til at afholde virtuelle lydprøver til en del af programmeringen af scenerne.
Derudover havde vi ophængt et d&b Q1 lydanlæg, og der blev benyttet Shure ULXD trådløse microports.

Lyset, designet af vores egen Peter Clausen, blev hjulpet godt på vej af vores nyindkøbte Robe DL4S profiler, samt Robe 300 LED Wash, Source 4 Junior Zoom samt vores scrollere på Par 64 lamper, som giver et utroligt flot sidelys.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

NYE ASTERA PRODUKTER I UDLEJNING

Nyhed, 1. oktober 2022

Igen har vi udvidet vores sortiment af Astera produkter. Denne gang faldt valget på Astera PixelBricks og Astera NYX Bulbs. Astera PixelBrick Udover at være en […]

Læs mere

ASTERA HYPERION I UDLEJNING

Nyhed, 1. september 2022

Efter flere forespørgsler har vi nu fået Astera Hyperion tubes i udlejning.Astera Hyperion er storebror til det velkendte Titan rør. Hyperion er 2 m lang og […]

Læs mere