Dødningebruden

Musical i Ballerup

Igen i år havde Live Company fornøjelsen af at levere lyd og lys til Ballerup Ungdomskoles årlige musical, som i år var Dødningebruden, inspireret af Tim Burtons animationsfilm Corps Bride.
Med et stort hold af professionelle scenekunstnere omkring de mange unge lokale talenter leverede BASK endnu engang varen. Ungdomsskolens årlige musical har med god grund et godt ry, også udenfor kommunens grænser, som musikteater af høj kvalitet for hele familien.

I midten af lydproduktionen fandt man det nye flagskib fra engelske Allen&Heath: dLive S7000, en digital mixer med 128 input kanaler og utroligt mange muligheder for manipulation og processering af lyden, samt selvfølgelig mulighed for multisporsoptagelse, som også blev brugt til at afholde virtuelle lydprøver til en del af programmeringen af scenerne.
Derudover havde vi ophængt et d&b Q1 lydanlæg, og der blev benyttet Shure ULXD trådløse microports.

Lyset, designet af vores egen Peter Clausen, blev hjulpet godt på vej af vores nyindkøbte Robe DL4S profiler, samt Robe 300 LED Wash, Source 4 Junior Zoom samt vores scrollere på Par 64 lamper, som giver et utroligt flot sidelys.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

Ny udlejningsside lanceret

Nyhed, 23. august 2023

Det er med stor glæde vi nu kan offentligøre et projekt der har været undervejs i et stykket tid. Vores helt nye online udlejningskatalog som skal […]

Læs mere

LED-skærm i udlejning

Nyhed, 1. juni 2023

Vi er stolte af nu også at kunne levere LED-skærm til vores kunder. Valget faldt på en 2.6 mm indedørsskærm fra Unilumin. Skærmen har den helt […]

Læs mere