Dúné på Turné med iLive

Danske Dúné som snart er pladeaktuelle igen er netop nu afsted på en lille forårstur i Danmark og Tyskland, og de har en iLive mixer med fra Live Company.
Lydtekniker Sylvester Zimsen siger om valget:

Udover at den lyder rigtig godt er iLive helt unikt bygget op ifht andre mixere i den størrelse. Vi har en computer med Waves plug-ins kørende som integrere med mixeren via et udvidelseskort i racket på scenen. Computeren kører nogle af de effekter vi bruger til at give Dúné den samme lyd som publikum kender fra pladerne, men det stopper ikke her. Også keyboardlyde fra scenen kommer ind i mixeren via waves-kortet.
iLive har et sæt unikke externe kontrolmuligheder via Allen&Heaths PL paneler som kommer fra deres installationsprodukter. Ved hjælp af en række scener i mixeren som kun ændrer på panelernes opsætning er det lykkedes mig af presse 24 kanaler ned på hvert panel, som de enkelte musikere så har mulighed for at justere selv fra scenen. De justeringer de foretager sker direkte i mixeren modsat andre systemer hvor monitorsystemet er helt sit eget. Det betyder at vi nemt kan gemme indstillingerne og tage dem med til næste show – eller hive indstillinger frem fra sidste gang vi var på samme spillested.

Party

Skal vi gøre festen til noget helt speciel med flot lys, god lyd og fede effekter?

Læs mere

Cases

Din Dry Hire Partner

Nyhed, 24. april 2024

Hos Live Company har vi over 15 års erfaring med dry hire. Dry hire er til dig der kan selv, men mangler det rigtige udstyr. Vi […]

Læs mere

Premiere på Snedronningen

Nyhed, 15. april 2024

I weekenden havde Ballerup Ungdomskole premiere på dette års musical “Snedronnigen” som er deres egen fortolkning af det klassiske eventyr fyldt med musik fra danske kunstnere. […]

Læs mere