Natværk på Christiania med Danley

1500 glade gymnasieelever sluttede en hård Operation Dagsværk af i Den Grå Hal på Christiania med et overflødighedshorn af lækker musik under navnet Natværk 2014: Nørrebronx Zoo, Mund De Carlo, Mendoza og til sidst Minds Of 99. Lyset blev klaret med bl.a Martin Mac250E, Atomic 3000, Robe Robin 300 LED Wash og Showtec Sunstrips samt vores nye lækre DTS Fresneller, mens lyden til hele hallen blev klaret med en enkelt Danley SH46 i toppen og to TH118 og en d&b B-2 SUB per side. Danleys unikke højttalerdesign gør det muligt at levere højt lydtryk og krystalklar lyd i hidtil uset kompakte kasser, og det ægte point source design har den ekstra fordel at det lyder godt på lang afstand også, modsat anlæg sammensat af mange kasser hvor lydkvaliteten falder drastisk når afstanden øges.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

Ny udlejningsside lanceret

Nyhed, 23. august 2023

Det er med stor glæde vi nu kan offentligøre et projekt der har været undervejs i et stykket tid. Vores helt nye online udlejningskatalog som skal […]

Læs mere

LED-skærm i udlejning

Nyhed, 1. juni 2023

Vi er stolte af nu også at kunne levere LED-skærm til vores kunder. Valget faldt på en 2.6 mm indedørsskærm fra Unilumin. Skærmen har den helt […]

Læs mere