Natværk på Christiania med Danley

1500 glade gymnasieelever sluttede en hård Operation Dagsværk af i Den Grå Hal på Christiania med et overflødighedshorn af lækker musik under navnet Natværk 2014: Nørrebronx Zoo, Mund De Carlo, Mendoza og til sidst Minds Of 99. Lyset blev klaret med bl.a Martin Mac250E, Atomic 3000, Robe Robin 300 LED Wash og Showtec Sunstrips samt vores nye lækre DTS Fresneller, mens lyden til hele hallen blev klaret med en enkelt Danley SH46 i toppen og to TH118 og en d&b B-2 SUB per side. Danleys unikke højttalerdesign gør det muligt at levere højt lydtryk og krystalklar lyd i hidtil uset kompakte kasser, og det ægte point source design har den ekstra fordel at det lyder godt på lang afstand også, modsat anlæg sammensat af mange kasser hvor lydkvaliteten falder drastisk når afstanden øges.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

NYE ASTERA PRODUKTER I UDLEJNING

Nyhed, 1. oktober 2022

Igen har vi udvidet vores sortiment af Astera produkter. Denne gang faldt valget på Astera PixelBricks og Astera NYX Bulbs. Astera PixelBrick Udover at være en […]

Læs mere

ASTERA HYPERION I UDLEJNING

Nyhed, 1. september 2022

Efter flere forespørgsler har vi nu fået Astera Hyperion tubes i udlejning.Astera Hyperion er storebror til det velkendte Titan rør. Hyperion er 2 m lang og […]

Læs mere