Teitur på Tobaksfabrikken

Som en del af Mungo Parks projekt Kosmodrom leverede Teitur en usædvanligt nærværende koncert i et udsolgt og stemningsfuldt lokale i den gamle tobaksfabrik i Gladsaxe. Der var opvarmning fra lokale Georgia og Christian som fortolkede bl.a. Adele for det lydhøre publikum.
Live Company stod for lyd og lys, og det flotte lokale med udsigt til parken udenfor gennem et stort vindue bag scenen var en fryd af arbejde med. Træerne udenfor blev lyst op og gjorde det ud for bagtæppe som skiftede farve i takt med at solen gik ned og belysningen trådte frem.

Corporate

Lad os sørge for at skærmen står helt skarpt og talen kommer helt ned til bageste række.

Læs mere

Cases

Premiere på Cirkusrevyen 2024

Nyhed, 16. maj 2024

Idag er der premiere på Cirkusrevyen 2024. Vi har igen i år haft fornøjelsen af at være en del af produktionen. I år består revyholdet af […]

Læs mere

Din Dry Hire Partner

Nyhed, 24. april 2024

Hos Live Company har vi over 15 års erfaring med dry hire. Dry hire er til dig der kan selv, men mangler det rigtige udstyr. Vi […]

Læs mere